Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Rete J
Lystrup, Danmark

Godt og centralt hotel

Anmeldelse af Pier 5 Hotel
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 21. okt. 2022fra mobile enheder
Rigtig fint hotel. Hotellet ligger super godt lige ned til vandet, der er gode p-muligheder (dog mod betaling ved privat p-firma) og det ligger meget centralt kun få hundrede meter fra gågaden. Gode værelser, fin rengøring og på trods af den centrale placering i byen, var det er roligt ophold. Det kan selvfølgelig opleves anderledes hvis man var der i en weekend. Super god og alsidig morgenmad, men stort udvalg af forskellige kaffe sorter. Sød og venlig betjening og generelt god oplevelse. Jeg kommer gerne igen!
Rejsetype: Rejste med familie
Problemer med denne anmeldelse?
  • Scandic Hotels
    633 kr.
16.3 km fra Pier 5 Hotel
Vis flere hoteller i Aalborg
Anmeldt d. 5. oktober 2022

Værelset er som sådan fint. Men lugten af kloak fra badeværelset var meget slem og ubehagelig. Andre steder af samme standard vil der også være elkedel og kaffe. Kodelås smart og godt, og udtjek. Ligger godt.

• Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, sqli2022
Anmeldt d. 3. oktober 2022

Hotel værelset var meget fint og kæresten var meget glad.
Morgenmaden var god og god variation. Værelset var rent og duftede af kvalitet hotel. Check-in og check-ud var elegant, simpelt og meget nemt, men et sms og intet kort at miste :)

Tak, fittijonas
Anmeldt d. 9. september 2022

Hyggeligt og rent værelse med nem adgang til tv-apps og chromecast. Morgenmaden var virkelig lækker og af høj kvalitet. Hotellet har en virkelig god beliggenhed - smuk udsigt til vandet, tæt på hovedgade, shoppingcenter, restauranter etc.

• Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, louiseroseniuspe2022
Anmeldt d. 7. september 2022

Hotellet fremstår udfra gråt og kedeligt, men ligeså snart man træder indenfor bliver man mødt at et hyggeligt lobby-område indrettet i varme farver. Man føler sig virkelig hjemme med det samme. Morgenmaden er noget af de bedste, jeg har oplevet på et hotel. Ingen overflod at ligegyldigt udvalgt, men alene enkle, lækre ting, og dejligt at der her er fokus på økologi. Morgenmadsbuffet´en fremsted hele tiden ren og indbydende - uanset tidspunkt og antal gæster. Gårdhaven/terrassen trænger til opfriskning, og det ville være helt perfekt, hvis det kom til at fremstå lige så indbydende som hele det fælles lobby/bar/morgenmadsområde.

• Rejsetype: Rejste med venner
Tak, Mettelise P
Anmeldt d. 5. september 2022

Alt var pænt og beliggenheden utrolig god. Morgenmaden var noget af det bedste hotelmorgenmad jeg har fået. Dyr parkering og ærgerligt at man skal betale dyrt for kaffen. Badeværelset holdt ikke helt niveauet ift. resten af hotellet.

• Rejsetype: Rejste alene
Tak, Maria A