Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
166 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 06/08/21
Expedia.com
166 $
121 $
Se tilbud
Hotels.com
166 $
121 $
Se tilbud
Official Hotel143 $
FindHotel121 $
CheapTickets121 $
Vis 17 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (722)
Filtrer anmeldelser
722 resultater
Medlemsvurdering
168
264
184
68
38
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
168
264
184
68
38
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
8-13 af 722 anmeldelser
Anmeldt d. 9. september 2020 fra mobile enheder

Vores værelse i stue etagen lå tæt ved vejen hvilket gav en del trafikstøj tidligt om morgenen. Umiddelbart ser alt fint ud på overfladen. Men tålte ikke nærmere inspektion indretningen af værelset var meget spartansk og alle møbler slidte. Lyset ved indgangen til værelset havde en løs forbindelse og levede sit helt eget liv. Hvordan dette har undgået personalets opmærksomhed er mig en gåde. Sengen og morgenmad var glimrende

Dato for ophold: september 2020
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, FinnK683
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 7. august 2020

Alt så helt fint ud, gode og Rene værelser. God morgenmadsbuffet. Så til minusserne:
Parkeringsafgiften på ca. 100kr, er ikke sikker parkering, kører man og kommer tilbage og alter optaget, skal man parkerer andet sted til 12kr i timen, Det er ikke i orden, betaler man for en dagsparkering, skal hotellet sørge for det. Det næste er morgenmadsbuffet som ikke har NORMAL mælk, men kun kan få let, skummet, hørmælk eller hvad de ellers hedder af afarter

Dato for ophold: august 2020
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Scanshow
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. august 2020 fra mobile enheder

Hoteller er meget centralt placeret og personalet er utrolig flinke og hjælpsomme. Så det er de ting der trækker op. Hotellet er meget slidt både møbler og tæpper trænger i høj grad til at blive skiftet.

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, 812mikaels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 16. juli 2020

God beliggendehed tæt på gågader spisesteder. HOTELLET er Slidt og godt brugt. Rent.Meget venligt og høflig personale. MORGEN mad ikke noget særligt vil sige under lavmål i forhold til mange andre hoteller.

Dato for ophold: juni 2020
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
2  Tak, fiathans
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. marts 2020

Havde en overnatning i slutningen af februar. Indtjekning godt hurtigt og enkelt. Værelset var dejligt rent og det havde fornuftigt med plads. Morgenmaden var rigtig og varieret. Stedet lå super godt til at gå ud og spise, hvorfor man kunne gå frem og tilbage. Kommer gerne igen næste gang i Ålborg

Dato for ophold: februar 2020
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
2  Tak, LarsGam
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser