Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (697)
Filtrer anmeldelser
697 resultater
Medlemsvurdering
165
257
179
62
34
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
165
257
179
62
34
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
6-11 af 697 anmeldelser
Anmeldt d. 17. oktober 2019 fra mobile enheder

Min datter og jeg har lige haft 3 overnatninger. Dejligt hotel. Central beliggenhed. Fantastisk morgenmad! Vi kunne ikke nå at smage det hele på de 3 morgener.
Sødt personale. Man føler sig godt tilpas og velkommen her.
Dog kunne fitnesscentret trænge til et lille eftersyn. Når man skal indstille, er møtrikkerne meget svære at skrue løs.
Vi kommer igen!

Dato for ophold: oktober 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, marleneshansen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
firsthotelaalborg, Intern hos First Hotel Aalborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. oktober 2019

Dear Marlene,

Thank you for your feedback! We are happy to hear that you and your daughter had an amazing staying with us. We would like to apologise for the inconvenience regarding the gym area.

We are looking forward to welcome you again at First Hotel Aalborg.


Best regards,
First Hotel Aalborg Management Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. oktober 2019 fra mobile enheder

Dejligt hotel med perfekt beliggenhed. Yderste venligt og meget imødekommende personale.
Fint værelse med gode senge og en hel overdådig morgenbuffet hvor intet manglede på trods af mange mennesker. Vi medbragte egne cykler så kom vidt omkring.
Det eneste minus er parkeringsforholdene.
Vi kommer helt sikkert igen.

Dato for ophold: oktober 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Lene R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
firsthotelaalborg, Intern hos First Hotel Aalborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. november 2019

Dear Lene,

Thank you very much for your feedback! We are pleased to hear that you enjoyed your staying with us.

We would like to apologise for the inconvenience regarding the parking. Could you tell us more regarding what happened? In this way can consider as something that we can improve in the future.

We are looking forward to see you again at First Hotel Aalborg.

Have a wonderful day,
Management Team First Hotel Aalborg

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. oktober 2019 fra mobile enheder

Ligger godt i forhold til indkøb og restauranter og kun få skridt til havnen.
Eneste minus ved værelset var det var lidt slidt. Okay størrelse værelse med de nødvendige ting.
God morgenmad.
Meget venligt personale.

Dato for ophold: september 2019
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Andre S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
firsthotelaalborg, Intern hos First Hotel Aalborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. november 2019

Dear Andre,

Thank you very much for your reply. We are happy to hear that you enjoyed your staying with us.

We are looking forward to welcome you again at First Hotel Aalborg.


Have a wonderful day,
Management Team First Hotel Aalborg

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 8. september 2019

Antallet af gæster oversteg langt morgenbuffetens kapacitet, der løb tør for diverse ting (fx æg, pandekager, vand til te, kaffe, grøntsager) og efterlod en dårlig stemning.

Der er ringe parkeringsmuligheder.

Værelserne og sengene var fine til prisen, men pga. morgenbuffeten kommer vi ikke igen.

Dato for ophold: september 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Calina F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
firsthotelaalborg, Intern hos First Hotel Aalborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. november 2019

Dear Mrs Calina,

Firstly we would like to thank you for choosing First Hotel Aalborg and also for giving us a feedback. We take into consideration our guests opinions in order to improve our service and create and excellent experience.

Secondly, we would like to apologise for the inconvenience regarding the breakfast. We are aware of the high number of guests during breakfast time which is why our team is always there to refill the buffet and to provide the best service in order to create a great experience for our guests.

If you will choose First Hotel Aalborg again and we can guarantee that you will have a wonderful experience with us. It was a pleasure to have you as a guest and we hope to welcome you again at our hotel.


Best regards,
Management Team First Hotel Aalborg

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 8. august 2019

Havde 3 nætter på dette enkle og pæne hotel sammen med min familie. De fleste af personalet var yderst serviceminded og vi fik en pæn velkomst. Vi boede på 3 forskellige værelser, jeg havde et deluxe værelse der var pænt indrettet. God seng men meget dårlige hovedpuder, helt ok dyne. Meget varmt på værelset, ingen mulighed for at lufte ud/afkøle, dette gav en meget urolig søvn. Hotellet er holdt i hvidt og gråt for det meste, virker lidt køligt og ville personligt ønske lidt varme farver.
Rec/lobby området var meget pænt og rent, det samme kunne ikke sigen om mit værelse og slet ikke badeværelset, her lå hår på gulvet og der var indtørret tandpasta ved vask. Man kan gå til det meste af byen på 10-15 min. lufthavnsbussen holder ikke langt fra hotellet. Fik et tip af personalet om at "Cafe vi 2" var et besøg værd, det gav os en dejlig frokost, tak for denne ide.

Værelsestip: Undgå hjørneværelse da man kan se ind til "naboen". Havde dog ikke selv sådan et værelse.
Dato for ophold: juli 2019
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Flemming Allan H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
firsthotelaalborg, Customer Realtions Assistant hos First Hotel Aalborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. november 2019

Dear Mr Felmming Allan,

Thank you very much for choosing First Hotel Aalborg. It was a pleasure to have you as a guest.

We are delighted to hear that you enjoyed your stay with us. We would like to apologise for the inconvenience regarding the cleaning. We are training our team to provide the best service in order to create an amazing experience for our guests. We kindly recommend to all our guests to contact the reception team for any issue and we can ensure that we will find the best solution for you. In this way we can not only fix the situation but also improve our service in the future.

We would like to apologise on more time for the inconvenience and we can guarantee that this will not happen again at your next visit at First Hotel Aalborg.

Thank you very much for your feedback and we are looking forward to welcome you again at our hotel.


Best regards,
Management Team First Hotel Aalborg

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser