Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Camper64759015175

Ærgelig oplevelse, skuffe morgen buffet og service

Anmeldelse af Hotel Scheelsminde
3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 15. sep. 2024
Havde booket en weekend på hotellet for min mand og jeg .

Meget upersonlig indtjekning på iPads i receptionen.
Ingen informationer omkring fx tilkøb , muligheden for roomservice mm.

Selve værelset var okay , dog meget mørkt og der var ingen bade håndklæder til os på værelset .

Vi havde ikke morgenmad med i opholdet så det betalte jeg ved siden af - og må bare sige 720kr for morgenmad for 2 personer i to dage er virkelig dyrt ifht den oplevelse vi fik .
Vi blev oplyst om at der var morgenmad indtil kl 10 - vi var der ovre begge dage omkring kl 9.
Trods dette var udvalgt på buffeten meget mangelfuld - de fleste fade var tømte og udvalget virkelig skuffende .
Når de kom med nye fade var der fx 8 ægge muffins på som inden de havde stillet fadet var væk igen , da mange stod i kø.

Restauranten kunne ikke rumme de mennesker der kom til morgenmaden og begge dage blev vi mødt af personale der ikke var særlig servicemindede .
Fx var der ingen der kom og spurgte om vi ville have noget kaffe / te eller lignende . - dette kan man ikke selv tage men skal serveres af personalet .
Søndag morgen da vi kom forlod det personale der “tjekkede os ind” til morgenmaden , os midt i at hun var ved at finde ud af hvor vi kunne side , da der kom nogen fra et selvskab og spurgte efter noget .

Vi overvejer meget om det er et sted vi kommer igen .
Dette er vores 2 gang på hotellet men med den oplevelse vi har fået denne gang er jeg ikke sikker på vi kommer tilbage . Desværre for hotellet ligger skønt .
Prisen og kvaliteten har ved dette ophold ikke hængt sammen overhovedet .
Dato for ophold: september 2024
Værelsestip: Lad være med at spise morgenmaden på hotellet , tag istedet for ind til byen og spis der
1,0 ud af 5 boblerVærdi
3,0 ud af 5 boblerVærelser
4,0 ud af 5 boblerSted
4,0 ud af 5 boblerRenlighed
1,0 ud af 5 boblerService
3,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
    878 kr.
19.6 km fra Hotel Scheelsminde
Vis flere hoteller i Aalborg
Anmeldt d. 23. august 2024 fra mobile enheder

Hotellet ligger i rolige omgivelser ikke langt fra Ålborg Centrum.
Meget fint dobbeltværelse med god plads
Kogekande, kaffe og te på værelset.
Godt at spare den daglige rengøring, når der ikke er behov for den.
Sæbe og shampoo tilgængeligt - Godt.

Dato for ophold: august 2024
Tak, 204anettel
Anmeldt d. 4. august 2024

Vi tog på en familietur til Nordjylland til bryllup og overnattede på Hotel Scheelsminde i et familieværelse til 2 voksne og 2 børn som passede fint til os. Atmosfæren på hotellet er dejlig rolig og afslappet og personalet meget venlige og serviceminded. Hotellet har både en lille indendørs pool, et spa og en lille fælles sauna til stor fornøjelse for både store og små inden morgenmad og sengetid :) Pool området har åbent fra kl. 07-22. Morgenmaden er virkelig god og personalet er meget behjælpelige. Parkeringsplads lige i midten af gården og tæt på værelserne.

Værelsestip: Kom i poolen om morgenen evt inden morgenmad og sidst på aftenen for en rolig stund.
Dato for ophold: august 2024
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
Tak, Nadika J
Anmeldt d. 25. juli 2024

Vi starter med en ting der var godt . Maden var til ug + men servere grinberger for de ikke tror jeg kender mit øl og sagde det til dem og dagen efter gjorde de det samme og kom med dårlige forklaringer om at de først får det i morgen , så kommer vi så til rengøring ikke en der har sat sin fod på mit værelse i en hel uge . Deres hjemme side stemmer ikke overens med det de lover med morgen mad så det når vi heller ikke . Så heller en campingplads

Værelsestip: Ja ikke her
Dato for ophold: juli 2024
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
Tak, Relax07301327178
Anmeldt d. 15. februar 2024 fra mobile enheder

Dejligt sted-lækkert værelse med terrasse god seng.
Lækkert poolhus med stor pool, og spabade, samt loungemøbler.
Vi havde det helt for os selv.
Til knap 1300kr for værelset havde det været rart med badekåber til brug ved pool.
Morgenmaden var fin, men ikke at sammenligne med fx den på Comwells, som er overdådig ifht.

Værelsestip: Parkering tæt på værelset. Der er en smule lydt. Tag din badekåbe med hvis pool skal benyttes.
Dato for ophold: januar 2024
Tak, Henriette F
Anmeldt d. 29. juli 2023 fra mobile enheder

Et fantastisk dejligt sted! Sødt, imødekommende og meget kompetent personale. Skønne omgivelser og værelser, og ikke mindst så er maden i særklasse. Vi har været her før og kommer helt sikkert igen, hotellet er vores foretrukne i det område.

Dato for ophold: juli 2023
Tak, klynggaard