Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fin mad men usædvanlig uvidende og fuldstændig ligegyldig betjening.”
Anmeldelse af Restaurant Provence

Restaurant Provence
nr. 51 af 280 Restauranter i Aalborg
Prisklasse: 9 $ - 64 $
Køkkener: Fransk, Dansk
Spisemuligheder: Frokost, Efter lukketid, Morgenmad, Levering, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Frokost, Efter lukketid, Morgenmad, Levering, Reservationer
Anmeldt 4. juli 2016

Maden, tournedos bearnaise, peberbøf og korndyrfilet, var alle ok til prisen.
Men magen til tomhjernet og uopdragen betjening skal man lede rigtig længe efter. Ikke engang det, at den unge kvindelige tjener, måske var ny i job kan retfærdiggøre den ligegyldighed og mangel på situationsfornemmelse som hun udviste.
Betjeningen satte i den grad en stopper for desserten og den efterfølgende kaffe og drikkepenge.

Dato for besøg: juli 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, H P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (182)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

74-78 af 182 anmeldelser

Anmeldt 25. juni 2016

Lækker mad og skøn vin og så til en udemærket pris.
Dejlig stemning og sød betjening. Kan varmt anbefales.

Dato for besøg: juni 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Lars9220
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. maj 2016 fra mobile enheder

Rigtig god mad og imødekommende personale. Hummersuppe, tornados og chokolademousse - alle tre rettet helt i top. Måske ikke ligefrem et oplagt sted til børn, men det gik fint og da der ikke var noget det lige faldt i smag på børnemenuen, fik tjeneren hurtigt talt med køkkenet og sammensat noget andet - kanon service!

Dato for besøg: maj 2016
Tak, 313bj_rnc
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Dennis K, Ejer hos Restaurant Provence, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. maj 2016
Google Oversæt

Tak

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 14. maj 2016 fra mobile enheder

Det er ca. 10 år siden at jeg har været her sidst. Ikke meget er forandret. Bestilte 3 retter + vinmenu. Forretten kom efter 3 minutter og var en ikke imponerende hummersuppe.. Dernæst tournedos som var rigtig fin og til sidst lidt ost. Ingen introduktion til mad eller vin. Forvent ikke service eller mad i topklasse men maden smager fint og et gennemsnitligt sted. Samlet pris lidt i overkanten.

Dato for besøg: maj 2016
Tak, Lbkbfbjb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Dennis K, Ejer hos Restaurant Provence, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. maj 2016

Rigtig god mad og imødekommende personale. Hummersuppe, tornados og chokolademousse - alle tre rettet helt i top. Måske ikke ligefrem et oplagt sted til børn, men det gik fint og da der ikke var noget det lige faldt i smag på børnemenuen, fik tjeneren hurtigt talt med køkkenet og sammensat noget andet - kanon service!
Besøgte stedet Maj 2016

https://www.tripadvisor.dk/ShowUserReviews-g189529-d2002604-r373163108-Restaurant_Provence-Aalborg_North_Jutland_Jutland.html#

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 13. maj 2016

Ganske simpel: fantastisk mad, venligt personale og hyggelige lokaler.
Du får ualmindeligt meget for pengene

Dato for besøg: april 2016
Tak, saramj87
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Provence, kiggede også på

 

Har du været i Restaurant Provence? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering