Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk aften! Maden er”
Anmeldelse af Restaurant Alimentum

Restaurant Alimentum
Reservér bord
2
søn. 27/9
20:00
nr. 51 af 275 Restauranter i Aalborg
Prisklasse: 63 $ - 125 $
Beskrivelse: Alimentum er ny restaurant, beliggende i "Musikhuskvarteret". Alimentum menuen er på ca. 12 serveringer. Ønsker man en mindre menu, kan vi anbefale vores Tasting menu på 6 serveringer.
Restaurantoplysninger
Beskrivelse: Alimentum er ny restaurant, beliggende i "Musikhuskvarteret". Alimentum menuen er på ca. 12 serveringer. Ønsker man en mindre menu, kan vi anbefale vores Tasting menu på 6 serveringer.
Anmeldt 26. januar 2020 fra mobile enheder

Fantastisk aften! Maden er helt i op, opfindsom uden at det bliver art for art’s sake, virkelig gode kombinatione med både vin og saft, venlig og effektiv betjening, hyggelige små lokaler - og absolut rimelige priser. Bedste eatery i Aalborg lige nu - og konkurrence er knivskarp!

Dato for besøg: januar 2020
Tak, HenrikHalkier
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (34)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

15-19 af 34 anmeldelser

Anmeldt 18. januar 2020 fra mobile enheder

Fantastisk aften. Både mad og vin var MEGET høj klasse. Simon og Søren levede mere end op til vores store forventninger, og vi en oplevelse af de store. Vi fik Optimus menuen som kan anbefales hvor både mad og vin v’er i særklasse.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, Sleort
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. januar 2020

Dejlig aften med god mad, vin og betjening.
Det hele flot afstemt, kun de to søde retter skuffede en smule. Fuld valuta for pengene.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, 371mortenk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. december 2019 fra mobile enheder

I skrivende stund min bedste restaurant oplevelse i Aalborg.
Grænser sig til Michelin niveau!
Jeg kommer helt sikkert igen!!!

Dato for besøg: december 2019
1  Tak, Stig1984
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2019

Maden og betjeningen er bare til 12

Hyggelig restaurant hvor der kræses om kunden med kun ca. 20 pladser og hele 6 ansatte til de få borde.

Yderst rimelige priser til kvaliteten.

Dato for besøg: november 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, Godiksen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Alimentum, kiggede også på

 
Aalborg, Nordjylland
 

Har du været i Restaurant Alimentum? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering