Jeg boede på Cabinn hotellet Aalborg i to uger da jeg på kursus, og jeg mås sige jeg er skuffet. Jeg syntes ikke det er i orden at man får et værelse hvor der ligger mad på gulvet og tyggegummi ved sengen.
Værelsets størrelse var fint nok, vi var 4 mennesker på værelset og der var okay med plads. Dog vil jeg sige at, nu hvor vi alle er meget mere afhængig af vores telefon syntes jeg godt der må være stikkontakter ved sengene, da det ikke er alle der har en ledning der er flere meter lang for at kunne nå fra sengen og ned.
Det er en fin service at man kan få skiftet ens håndklæder, men det er så også det service man kan få. Jeg blev mødt af en sur medarbejder da jeg siger at det værelse vi lige er tjekket ind på er beskidt og klamt, hun prøver at skylde det over på mig og dem jeg bor sammen med og siger det nok bare er en af os der har svinet, og vi er altså lige tjekket ind der... Vi bedre flere gange om de ikke vil rengøre værelset og det bliver der aldrig gjort...
Jeg kan godt se at for en aften er det vel okay, men for mere end en weekend, så skal man klart finde et andet sted!