Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Expedia.com98 US$
Hotels.com98 US$
Priceline98 US$
Travelocity98 US$
Orbitz.com98 US$
ZenHotels.com99 US$
Vis 13 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (47)
Filtrer anmeldelser
47 resultater
Medlemsvurdering
12
23
8
2
2
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
12
23
8
2
2
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
8-13 af 47 anmeldelser
Anmeldt d. 18. november 2019 fra mobile enheder

Dejligt hotel centralt placeret i Ålborg. Enkelt design, og værelset var rent og pænt. Fin service i restaurant/reception. Morgenmaden var ret god. Wifi virkede desværre ret dårligt/langsomt på værelset. Et fitnessrum have også været værdsat.

Dato for ophold: november 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, alice_rejser
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Zleep Aalborg, Andet hos Zleep Hotel Aalborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. september 2020

Kære Alice_rejser,
Mange tak for din feedback - vi sætter stor pris på denne.
Vi er glade for at du synes om hotellet, det beliggenhed og vores værelser.
Vi er rigtig glade for at du synes om vores personale og vores morgenmad.
Vi beklager vi ikke tilbyder fitness, men vi håber du havde et godt ophold.
Vi håber at kunne byde dig velkommen på Zleep Hotel Aalborg en anden gang.
Med venlig hilsen,
Ida
Zleep Hotel Aalborg

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 7. juli 2019 fra mobile enheder

Vi havde en overnatning på hotellet i forbindelse med et bryllup i Ålborg. Hotellet er forholdsvis nyt og vi havde et pænt værelse med dobbeltseng og køjeseng så der var plads til 2 voksne og 2 små børn. Værelset var meget småt, så jeg er glad for at det ikke er 10 dages ferie vi skal holde der, men det var perfekt til formålet. Sengen var overraskende god. Måske en af de bedste hotelsenge jeg har sovet i.
Vi havde lidt udfordringer med parkering. Vi ankom kl. 1:30 om natten og så låser det ene parkeringshus dørene, så man kan godt kører ind og ud, men man kan ikke gå ind og ud. Den nærmeste parkeringsplads koster en formue, så vi fandt et andet parkeringshus, som dog krævede en længere køretur på trods af at det næsten ligger lige ved hotellet. Det skyldes at der er byggeri i gang.
Alt i alt et godt sted at sove.

Dato for ophold: juli 2019
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, iversen-travel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Zleep Aalborg, Andet hos Zleep Hotel Aalborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. september 2020

Kære Iversen-travel,
Mange tak for din feedback - vi sætter stor pris på denne.
Vi er glade for at i fandt vores senge gode. Vores værelser er minimalestiske, men vi er glade for at det passede til jeres overnatning.
Vi er glade for at i havde et godt ophold hos os.
Vi håber at kunne byde dig velkommen på Zleep Hotel Aalborg en anden gang.
Med venlig hilsen,
Ida
Zleep Hotel Aalborg

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. juni 2019 fra mobile enheder

Flot nyt hotel, meget pænt og rent værelse med stort lækkert badeværelse.
Rigtig god beliggenhed.

Ventilationen er placeret lige over sengen, dette giver træk og støj da de indblæser med meget store luftmængder. Jeg henvendte mig til personalet pga. støjen og træk, de ville se på det, men der skete ikke noget. De kunne i det mindste vende tilbage.

Ville give 5 hvis der ikke var træk og støj.

Dato for ophold: juni 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, GlobeTrotting658018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Zleep Aalborg, Andet hos Zleep Hotel Aalborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. september 2020

Kære GlobeTrotting658018,
Mange tak for din feedback - vi sætter stor pris på denne.
Vi er glade for at du fandt hotellet pænt og renligt og dets placering god.
Vi beklager støjen fra ventilationen og den manglende tilbagevending fra vores personal, men vi håber du havde et godt ophold hos os.
Vi håber at kunne byde dig velkommen på Zleep Hotel Aalborg en anden gang.
Med venlig hilsen,
Ida
Zleep Hotel Aalborg

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 17. marts 2019 fra mobile enheder

Helt nye og fine, rene værelser. Komfortabel seng. Stort badeværelse God placering - knap 10 min gang til centrum. Venlig betjening. Parkeringsmulighed bag hotellet til 85kr pr. døgn. Desuden gode busforbindelser til hele Aalborg og omegn, da rutebilestationen er placeret lige hed siden af hotellet. Samlet set perfekt i forhold til prisen.

Dato for ophold: marts 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, mar_rik_81
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Zleep Aalborg, Andet hos Zleep Hotel Aalborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. september 2020

Kære Mar_eik_81,
Mange tak for din feedback - vi sætter stor pris på denne.
Vi er glade for at i fandt vores værelser og senge rene og komfortable.
Vi er rigtig glade for at i fandt vores personale venlige og at i havde et godt ophold.
Vi håber at kunne byde dig velkommen på Zleep Hotel Aalborg en anden gang.
Med venlig hilsen,
Ida
Zleep Hotel Aalborg

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. februar 2019

Hotellet er nyt og fint, og alt virker. Værelserne er lækre med gode senge og et fint badeværelse. På hotellet er der stille og roligt.
Personalet var søde og hjælpsomme. Hurtig og nem indtjekning.
Hvis man Ikke vil betale 160 kroner for at parkere i parkeringskælderen, er det muligt at finde gratis parkering i gaderne omkring hotellet.
Vent med at bestille og betale morgenmaden til I kan tjekke det om morgenen, det ikke 100 kroner værd - desværre.

Dato for ophold: februar 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, lot_kro
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser