Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fremragende mad og god service”
Anmeldelse af Subway

Subway
nr. 28 af 293 Restauranter i Aalborg
Prisklasse: 4 $ - 12 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 14. februar 2018

Måltidet var super godt, og betjeningen var rigtig god.

Er et besøg værd hvis man er sulten og vil have god betjening

Dato for besøg: januar 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Søren Z
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (25)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 25 anmeldelser

Anmeldt 14. februar 2018

Det er fremragende mad, hvor servicen er i top. Altid en fornøjelse at komme ind og få en sandwich ved subway.

Dato for besøg: februar 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Lukas S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2018

Virkelig en god restaurant/sandwich bar. Kan klart anbefales til alle. Personalet var venlige og der var hurtig levering.

Dato for besøg: februar 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Patrick Ö
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. februar 2018

Jeg går altid på Subway når jeg skal have noget hurtigt.. Synes det er det bedste i byen. Kan anbefales

Dato for besøg: januar 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Jacob H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. januar 2018 fra mobile enheder

Der bliver altid leveret kvalitet både i form af service og mad. Og så har de verdens bedste cookies

Dato for besøg: januar 2018
Tak, Emil H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Subway, kiggede også på

 
Aalborg, Nordjylland
 
Aalborg, Nordjylland
 

Har du været i Subway? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering