Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 00.00 - 23.59
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Street Art i Aalborg

Motion, frisk luft og set interessante/skæve/pæne vægmalerier. God guide, som gjorde turen... læs mere

Anmeldt i går
Piachm
Besættelsestour i Aalborg

Fantastisk oplevelse med en oplagt guide. Vi besøgte mange steder og fik spændende info. En... læs mere

Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med seværdigheden

Anmeldt for 3 uger siden
Bval9400
Læs alle 43 anmeldelser
  
Anmeldelser (43)
Filtrer anmeldelser
43 resultater
Medlemsvurdering
43
0
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Medlemsvurdering
43
0
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 43 anmeldelser
Anmeldt for 3 uger siden

Fantastisk oplevelse med en oplagt guide. Vi besøgte mange steder og fik spændende info. En begivenhedsrig tur krydret med små anekdoter om tiden under 2. Verdenskrig og nutidens Aalborg.

Dato for oplevelse: september 2020
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med seværdigheden
Tak, Bval9400
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
kennethpinsker, Gæsteansvarlig hos Aalborg Tours, svarede på denne anmeldelseSvarede for 3 uger siden

Hej Bval


Mange tak for din feedback, det betyder alt for os.
Vi håber at se dig på andre af vores spændende tours.

Rigtig god dag. :)

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 14. september 2020

Imponerende mange, flotte, varierede værker på de Aalborgensiske mure! Veloplagt guide med ekstra info om værker, kunstnere og Aalborg. hyggelig, inddragende diskussion om værkerne. Kan også gøres i regnvejr...

Dato for oplevelse: september 2020
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med seværdigheden
Tak, tris0e
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
kennethpinsker, Gæsteansvarlig hos Aalborg Tours, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. september 2020

Hey Trine

Mange tak for jeres anmeldelse. Det var en fornøjelse at have jer med rundt på Street Art Tour.
Jeg håber vi ses på en anden tour senere.
Det var hyggeligt at møde både dig og dig familie.
Endnu engang tak fordi du hat taget dig tid til at skrive en anmeldelse. :)


Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 4. september 2020

En fantastisk tur for både store og små. Meget informativt og i et sprog både voksne og børn kan forstå. En rigtig hyggelig aktivitet der giver stof til mange sjove snakke efterfølgende omkring det område vi bor i.

Dato for oplevelse: august 2020
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med seværdigheden
Tak, mil674
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
kennethpinsker, Director of Sales hos Aalborg Tours, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. september 2020

Hej Mil 1000 tak for din anmeldelse. Skønt i havde en god og informativ tour: :)

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. september 2020 fra mobile enheder

Min søn på 10 år har været med på byvandring og hørt om 2. Verdenskrig.
Han kom hjem meget begejstret og med rigtig mange historier at dele med os.
Kan varmt anbefale det til andre. En rigtig hyggelig og lærerig oplevelse.

Dato for oplevelse: september 2020
Tak, camilla1510
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
kennethpinsker, Guest Relations Manager hos Aalborg Tours, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. september 2020

Hej Camilla Mange tak for den positive feedback. Det er altid dejligt at få sådanne beskeder. Vi håber at se Frederik på en af vores andre tours senere. :)

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. juli 2020

Vi var turister i egen by - sammen med et par nordmænd. Tilbragte nogle fornøjelige og interessante timer sammen. Hyggelig dialog og Kenneth ved en masse og er en dygtig formidler.

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, Bvkbvk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
kennethpinsker, Gæsteansvarlig hos Aalborg Tours, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. september 2020

Hey Tak for din anmeldelse. Vi er så glade for i havde nogle gode og interessante timer på vores Bike Tour. :)

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser