Laveste priser for dit ophold
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Expedia.com136 US$
Hotels.com136 US$
Priceline123 US$
StayForLong
Trip.com136 US$
Agoda.com117 US$
Vis 13 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Anmeldt d. 18. juli 2023

Et af vores favorit hoteller i DK, og bor der altid når vi er oppe hos sønnike i Aalborg :)

Super lækre lyse værelser, gode senge, fladskærm for enden af sengen perfekt placeret.

Godt og funktionelt badeværelse, gulvet i bruseniche hælder den rigtige vej VÆK fra rummet, sjældent set noget der er så godt lavet. Minus er dog lys sensor, når man er oppe og tisse om natten :(

Hyggelig bar område, hvor man kan nyde en af deres gode cocktails med fx lokal gin.

Morgenmads buffen er lækker med alt hvad man ku ønske sig.
Dejligt at de fortsætter med portionsanretninger fra corona tiden,så man bare kan tage et lille glas med fx pålæg mm. Eneste minus er at røræggen er af pulver, der ku rigtig æg have været bedre. Men de blødkogte æg er heldigvis blød kogte.

Super nem parkering til ok pris.

God placering med restauranter få min. gang fra hotellet. Pho Saigon og Wilderbeast kan anbefales.

Det er tæt på havnen, som er extra skønt I den danske sommer.

Vi gir de bedste anbefalinger på Kompas hotel:)

• Rejsetype: Rejste som par
Tak, HSloth
Alzbeta Labusova, Markedsføring hos KOMPAS Hotel Aalborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. august 2023

Hej,

Tusind tak fordi du har fundet tid til at anmelde os og dejligt at høre i har nydt jeres ophold hos os i Aalborg. Vi sætter stor pris på alt den værdigfulde feedback. Vi håber at byde dig velkommen i byen snart igen.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 15. juli 2023 fra mobile enheder

Har benyttet Kompas Hotel nogle gange - har kun haft gode oplevelser. Søde og venlige medarbejdere, flotte værelser, god morgenmad og god beliggenhed med både egen og offentlig parkering lige uden for døren. De første gange tænkte jeg det dog som et minus, at restauranten ikke har aftenåbent, men ser det nu som en anledning til lige af fornemme stemningen i byen.
Ved mit seneste besøg, var der en lokal der fortalte mig om hotellets oprindelse som “sømandshjem”, og hvordan de forsat bærer denne “opgave” - det er altid rørende når nogle gør noget for andre, og ikke blot tænker i egen vinding.

Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, anderscoldinglund

Hej,

Mange tak for de fine ord. Vi er glade for at høre du har nydt dit ophold og stemning i byen. Det er fulstænding rigtigt med vores oprindelse som 'sømandshjem.' Det er vi meget stolte af og du må gerne læse mere om vores formålsarbejde på vores hjemmeside. Vi håber at bye dig velkommen snart igen.

Anmeldt d. 9. juli 2023 fra mobile enheder

Mindesamvær efter bisættelse.
Presset på tid og feriesæson i forbindelse med dødsfald, fik jeg et råd om prøv Kompas Hotel.
Det var et godt råd, fra første møde om arrangementet, menu, lokaler m.m. mødte jeg kompetente medarbejdere med højt serviceniveau og empati, jeg gik derfra med en lettelse for at det arrangement var i de bedste hænder.
Og det var det, lokalet, borde med hvide duge, lys der var tændte og blomster, menuen og medarbejder til stede og til rådighed. Gæsterne og jeg følte os meget velkomne og nød de smukke lokaler.
Jeg giver mine allerbedste anbefalinger og vil huske på det, når og hvis jeg bliver spurgt og hvis jeg selv engang skal afholde et arrangement.

så jeg kunne koncentrere mig om gæsterne.
Det var en

Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Guld

Hej,

Mange tak for dine fine ord. Vi er glade for at kunne hjælpe og skabe en god mindesammenkomst. Det er dejligt at høre i var godt serviceret og har nydt vores lokaler.

Anmeldt d. 8. juni 2023 fra mobile enheder

Vi tog 4 overnatninger på hotellet på et ferieophold i byen
Ligger fint i byen uden at være i midtbyen
Pænt og rent hotel med gode værelser.
Der er kun morgenmad, som er god og alsidig. Der er en bar på hotellet.
Personalet er serviceminded.
Vil gerne anvende det igen næste gang vi besøger Aalborg

Værelsestip: Fin parkeringsmulighed, der betales pr døgn. Der kan være trafikstøj, men det ligger jo i byen.
Dato for ophold: juni 2023
Rejsetype: Rejste som par
Tak, denjyt
Alzbeta Labusova, Markedsføring hos KOMPAS Hotel Aalborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. juli 2023

Hej,

Tusind tak din fine anmeldelse og fordi du har fundet tid til at skrive den. Dejligt at vide i har nydt jeres ophold hos os og vi håber at byde dig velkommen i Aalborg snart igen.

Med venlig hilsen,
KOMPAS Hotel Aalborg

Anmeldt d. 18. april 2023 fra mobile enheder

Fint hotel med gode værelser.

Beliggenheden er dog lidt (kun lidt udenfor centrum).

Morgenmaden var lidt skuffende og parkeringsmulighederne katastrofale. Havner man på en “forkert plads” kommer en afgift på 790,- kr oveni, så man skal se sig for.

Dato for ophold: marts 2023
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, JanAarup
Alzbeta Labusova, Markedsføring hos KOMPAS Hotel Aalborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. april 2023

Hej Jan,

Mange tak fordi du har fundet tid til at anmelde os og dejligt at vores værelser var tilfredsstillende. Vi er kede at høre din oplevelse blev negativ grundet parkering. Vores receptionister parkeringsmuligheder og man kan altid dobbelttjekke med dem om man holder det rigtig sted. Vi håber at du har nydt din tid i Aalborg.

Med venlig hilsen,
KOMPAS Hotel Aalborg