Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Expedia.com112 US$
Hotels.com112 US$
Priceline112 US$
Travelocity112 US$
Destinia.com
Agoda.com112 US$
Vis 12 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (106)
Filtrer anmeldelser
106 resultater
Medlemsvurdering
66
22
12
4
2
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
66
22
12
4
2
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 106 anmeldelser
Anmeldt d. 16. juni 2022

Der er en dejlig atmosfære på hotellet og meget imødekommende medarbejdere. De fleste værelser og nye og rummelige med alt hvad man skal bruge. Det store udvalg i morgenbuffeten er i topklasse. Absolut anbefalelsesværdigt.

Dato for ophold: juni 2022
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, U795PGerikh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Alzbeta Labusova, Markedsføring hos KOMPAS Hotel Aalborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. juni 2022

Hej Erik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glæde at du har fået et godt ophold hos os. Vi prøver altid at skabe afslappende atmosfære for vores gæster. Vi håber at se dig snart igen!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. april 2022

Er lige kommet hjem fra ophold på Kompas, og det var en meget positiv oplevelse af hotel, som lever fint op til ønskerne. Det ligger centralt, så det er muligt at gå til centrum. En meget positiv ting var morgen buffet, hvor alt var portionsanrettet, så man ikke behøver at skulle røre ved alt, som andre efterfølgende skulle have fat i.

Dato for ophold: april 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, MartinJ1569
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Alzbeta Labusova, Markedsføring hos KOMPAS Hotel Aalborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. april 2022

Hej Martin,

Mange tak fordi du har fundet tid til at anmelde os. Det er dejligt at høre du har haft et godt ophold hos os og at du godt kunne lide vores morgenmad koncept. Vi håber du kommer på besøg snart igen.

Med venlig hilsen,
KOMPAS Hotel Aalborg

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. marts 2022

Gode og store værelser, nye senge og meget venligt personale. Hotellet er placeret tæt på Limfjorden og tæt på mange seværdigheder. Vi har brugt Kompas i 5 år nu og er yderst tilfreds med alt. Bestemt ikke noget at klage over.

Dato for ophold: april 2021
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, mig-selv2013
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Alzbeta Labusova, Markedsføring hos KOMPAS Hotel Aalborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. marts 2022

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at vi lever op til dine forventninger. Vi håber du kommer snart igen.

Med venlig hilsen,
KOMPAS Hotel Aalborg

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 16. februar 2022

Det var bare godt at være der, Der var et behageligt personale og de havde altid et smil til en. Man får en fantastisk god morgenmad, og man er bare tæt på alting.
Det er et hotel man virkelig kan anbefale.

Dato for ophold: februar 2022
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, 463perj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Svar fra ledelsen:Svarede d. 18. februar 2022

Tusind tak for dit besøg og positive anmeldelse.

Jeg håber snart at se dig her igen.

med venlig hilsen

KOMPAS Hotel Aalborg

Bo Kikkenborg

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 16. februar 2022

Har haft endnu et dejligt ophold på Kompas Hotel i Aalborg, som jeg besøger et par gange om året. Modtagelse og indtjekning foregik nemt og perfekt.
Fik et enkeltværelse, hvor det viste sig, at der ikke kunne komme lys i skrivebords- og sengelampe p.g.a. defekt stikkontakt. Jeg fik straks et andet og større værelse.
Morgenmad og morgenmadslokale er perfekt.
Eneste minus denne gang er, at værelserne i den nye fløj mister "havudsigten" p.g.a. nybyggeri på den anden side af gaden. Jeg har tidligere haft værelse der, og siddet i vindueskarmen og nydt "havudsigten" over Aalborg havn og Limfjorden.

Dato for ophold: februar 2022
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, MichaelW7179
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Svar fra ledelsen:Svarede d. 18. februar 2022

Tusind tak for dit besøg og positive anmeldelse. Dejligt at høre at der blev taget hånd om fejlen.

Jeg håber snart at se dig her igen.

med venlig hilsen

KOMPAS Hotel Aalborg

Bo Kikkenborg

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser