Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Formidabelt!”
Anmeldelse af Restaurant Applaus

Restaurant Applaus
nr. 4 af 270 Restauranter i Aalborg
Udmærkelsescertifikatet
Restaurantoplysninger
Anmeldt for 4 uger siden

Intet mindre end fremragende. Maden var virkelig god og af super god kvalitet. Vi fik 12 retter serveret over ca 6 omgange til 425 kr pr mand. Det var helt styr på ventetiden mellem retterne, så det hele flød i et perfekt tempo.
Rigtig god service af unge og super kompetente og friske tjenere.
Hvis jeg endelig skal sætte en finger på noget, så kunne deres vin på glas godt være bedre. Der var ikke det store udvalg af kraftige vine, men jeg fik udmærkede alternativer.
Da oplevelsen var så god, tæller det ikke ned for mig!
Jeg glæder mig til at komme igen og kan anbefale denne restaurant til alle der ønsker en fine dining oplevelse til virkelig billige penge!

Dato for besøg: september 2020
Tak, TineE_12
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (238)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 238 anmeldelser

Anmeldt 18. september 2020 fra mobile enheder

Dejlig mad og vin til fornuftige penge
12 mindre serveringer - men man er fyldt. God variation med snacks og lidt tungere retter. Enkelte svipsere men helt ok, når der er 12 serveringer.
4 personer så valgte 2 flasker vin - henholdsvis hvid og rød. Godt kort i mange prisklasser. Ok pris/kvalitet efter danske forhold

Dato for besøg: september 2020
1  Tak, 132s_reni
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2020 fra mobile enheder

Virkelig god oplevelse. Jeg var med veninderne på weekend i Aalborg og vi spiste på Applaus. Virkelig lækker mad - 12 serveringer for 425 kr. retterne var smukt anrettet og afstemte i smagen. God værdi for pengene.

Dato for besøg: september 2020
Tak, kirstenmorrevinther
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2020

Min kone og jeg manglede at krydse Applaus af på listen over prøvede restauranter i Aalborg. Så vores årlige bryllupsdagsmiddag blev der. Det er et hyggeligt sted, med en uformel tone. Vi fik bobler, 12 små retter, serveret over 4 gange, med 5 glas vin.

Betjeningen: Uformel og opmærksom, uden at være belastende.

Mad og drikke: Lækre små retter, med gode sammensætninger, der pirrer smagsløgene. Men der var i vores optik for lidt mad. Applaus kunne virkelig vinde noget her, hvis 6 af de 12 serveringer var lidt større. Bare en halv gang større ville gøre meget.
Vinen var ganske udmærket. Det er jo ikke nemt at finde vin der spiller til 3 forskellige retter ad gangen. Men en enkelt gang sad den virkelig lige i skabet. Og så laver de virkelig en lækker gin og tonic!

Pris kontra værdi: Vi kom af med knap 2000 og synes egentlig det var det værd alt i alt. Dog med det lille men, at der skulle have været lidt mere på tallerknerne. Derfor er det en 4 stjernet god oplevelse, der godt kan anbefales, og ikke en 5'er. Om vi kommer igen... Ja, det kan godt tænkes.

Dato for besøg: august 2020
Tak, Xedmann
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2020 fra mobile enheder

Vi fik en fin gastronomisk oplevelse, mange (12) små retter som var yderst velsmagende. Betjeningen var meget venlig men desværre så var der et større selskab (20) som gjorde at vores mad trak ud. Har fuld forståelse for situationen, men næsten 4 timer var mindst en time for meget. Maden var dog tilstrækkelig god til at jeg alligevel vil give 5 stjerner trods ventetiden.

Dato for besøg: august 2020
Tak, perh281
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Applaus, kiggede også på

Aalborg, Nordjylland
 
Aalborg, Nordjylland
 

Har du været i Restaurant Applaus? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering