Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hygiejne”
Anmeldelse af Chap's Pizza

Intet tilgængeligt billede
Har du et billede?
Tilføj det.
Chap's Pizza
Restaurantoplysninger
Anmeldt 7. juli 2020

Jeg var inde og hente mad hos jer forleden.. og det ser ikke super godt ud der ikke bliver brugt handsker til at putte salat på pizzaen og den bliver rørt ved flere gange fik jeg observeret. Det ville se bedre ud hvis i brugte handsker, og især i denne tid sender det ikke super gode signaler at i misser det punkt.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, 480josefinej
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (6)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

1-5 af 6 anmeldelser

Anmeldt 13. februar 2019

de laver de lækreste pizzaer ud af huset, god til at læse bestillingen, og ekstra ost, betyder ekstra ost

Dato for besøg: november 2018
Tak, Charlotte G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2017 fra mobile enheder

Chaps er altid en sikker vinder hvis man kunne tænke sig en sprød pizza. Hurtig levering og god mad oplevelse.

Dato for besøg: oktober 2017
Tak, mrauffs
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. november 2016 fra mobile enheder

Jeg havde bestilt en take away pizza med oksekød, champignon og ost. Pizzaen var færdig som aftalt. Lokalerne virker meget slidte, men det virker som om der er rent i køkkenet.

Pizzaen var var og kanten sprød og lækker....det negative er at der er mega meget fyld på....det hører ikke hjemme på en pizza at man sidder og har en fornemmelse af at man spiser kødsauce..... Havde der været flere ingredienser på pizzaen, så ville jeg have kaldt det for biksemad

Dato for besøg: november 2016
Tak, RenePetersen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. maj 2016 fra mobile enheder

Fik det desværre meget skidt efter pizzaen..
Vi fik en salat pizza og en magerita pizza
Det vil jeg ikke prøve igen, desværre

Dato for besøg: maj 2016
Tak, levkefj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Chap's Pizza, kiggede også på

 

Har du været i Chap's Pizza? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering