Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Hanne B

Hotel oplevelse i sær klasse

Anmeldelse af Hotel Europa
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 14. okt. 2024
Super beliggenhed, 3 min til en meget hyggelig gågade. Skøn modtagelse og venlighed af personalet i receptionen og restauranten Fox & Hounds som ligger i kælderen på hotellet. Dejlig mad og drikke til helt fine priser. Gode værelser med varme på gulvet ude på badeværelser. Vi sov rigtigt godt. Morgenmaden af høj klasse. Frisk lavet smoothie, brød fra lagkagehuset og sød betjening. Dejlige rammer og stemning på hele hotellet. Vi kommer gerne igen og anbefaler stedet.
Dato for ophold: oktober 2024
5,0 ud af 5 boblerVærdi
4,0 ud af 5 boblerVærelser
5,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerRenlighed
5,0 ud af 5 boblerService
5,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Helle Taulbjerg, Ejer hos Hotel Europa, svarede på denne anmeldelse
Svarede 19. okt. 2024
Hej 323hanneb
Tusind tak for jeres meget fine feedback, hvor er det bare dejligt i har haft en rigtig god oplevelse hos os.
Det vil glæde os at byde jer velkommen igen en anden gang.
Lone, receptionen
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Hoteller i nærheden
    • eDreams
    • Agoda.com
    22.9 km fra Hotel Europa
    Gratis wi-fi
    Luftfoto af campingpladsen og den skønne natur omkring.
    9.2 km fra Hotel Europa
    Hovedbygningen
    25.5 km fra Hotel Europa
    Vis flere hoteller i Aabenraa
    Anmeldt d. 1. oktober 2024

Rene værelser, gode senge. Kaffe, te, køleskab, håndklæder, strygejern, hårtørrer, aircondition og meget mere udstyr på værelset.
    Super behagelige og hjælpsomme medarbejdere.
    Dejlig morgenmad.
    Gode parkeringsmuligheder.
    Super god beliggenhed midt i byen.

• Rejsetype: Rejste som par
      • Søvnkvalitet
      • Værelser
      • Renlighed
    Tak, Morten L
    Helle Taulbjerg, Ejer hos Hotel Europa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. oktober 2024

Hej Morten
    Mange tak for den super fine feedback, dejligt at høre jeres ophold hos os har været en rigtig god oplevelse.
    Det vil glæde os at byde velkommen igen.

Anmeldt d. 22. september 2024 fra mobile enheder

Vi vil gerne give Hotel Europa vores bedste anbefalinger. Fantastisk personale overalt, og maden langt over det forventede. Man får rigtig meget for pengene. Vi kommer helt sikkert igen. Kun en ting kunne man ønske sig- få TV2 på værelserne.

Tak, Passport48133519729

Kære Jer
    Tusind tak for jeres meget fine feedback, hvor er det bare dejligt i har nydt jeres ophold og haft en god oplevelse hos os.
    Det vil glæde os at byde jer velkommen igen.

Anmeldt d. 11. september 2024 fra mobile enheder

Fantastisk velkomst og service. Fremragende mad i restauranten og ligeledes morgenbuffeten. Dejligt værelse.
    God beliggenhed med nemme tilkørselsforhold og parkering. Hyggelig pub med god betjening i kælderen. Vi kommer helt sikkert igen.

Tak, Jimmi S
    Helle Taulbjerg, Ejer hos Hotel Europa, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. september 2024

Hej Jimmi
    Mange tak for jeres super fine feedback, hvor er det bare skønt i har haft en rigtig dejlig oplevelse hos os.
    Det vil glæde os at byde jer velkommen igen en anden gang.

Anmeldt d. 4. september 2024 fra mobile enheder

Weekend ophold fra fredag til søndag. Venlig modtagelse i receptionen, pænt værelse samt lyse og venlige omgivelser. Kaffe og cookies i forhallen, hvor der også var placeret vanddispensere til fri afbenyttelse. Udmærket 2 retters menu i Fox and Hounds (pub i kælderen) fredag aften og en virkelig lækker 3 retters i restauranten Nr 10 lørdag. Fantastisk morgenmad med hjemmebag og alt hvad hjertet ellers kan begære. Alle ansatte var super søde og venlige og gjorde alt for, at vi fik et dejligt ophold. Vi kommer helt sikkert igen.

Tak, ingestein

Kære Ingestein
    Tusind tak for jeres meget fine feedback, hvor er det bare dejligt i har haft en rigtig god oplevelse og nydt jeres ophold hos os.
    Det vil glæde os at byde jer velkommnen igen.

Anmeldt d. 1. september 2024

Dejligt værelse, meget fin brusekabine, lidt småt i badeværelse, når man har rollator.

Virkeligt dejligt sengetøj., god seng

Fint udstyret værelse med Nespresso maskine og kapsler.

Hyggelig restaurant, god mad.

Meget lækker morgenbuffet.

Dato for ophold: august 2024
    Tak, Inge-Lise B

Kære Ingelise
    Mange tak for jeres meget fine feedback, det glæder os i har nydt hotellet og jeres ophold hos os.
    Vi håber at byde jer velkommen igen en anden gang.