Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Overraskende godt”
Anmeldelse af Restaurant Borsen

Restaurant Borsen
Prisklasse: 7 $ - 15 $
Køkkener: Bar
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Lokalt køkken, Forretningsmøder, Romantisk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Udendørsservering, Reservationer
Anmeldt 7. juli 2016 fra mobile enheder

Utrolig stemningsfuld pub/bar/cafe!!! Her kan man vælge at sidde ude i næsten alt slags vejr eller inde i de interessante og hyggelige lokaler i flere niveauer. Maden er super lækker, frisk og veltilberedt og udvalget stort for en pub-menu. Servicen super god. Er man i Svendborg skal man helt bestemt lægge vejen forbi her til et godt glas eller en lækker burger!!!

Dato for besøg: juli 2016
Tak, CopeDK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (216)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

107-111 af 216 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2016 fra mobile enheder

Vi prøvede den store men hyggelige restaurants brunchbuffet og den bedømmer vi til "dådigt". - jamen er der noget der hedder det? Nej næppe, men i Horsens hvor vi kommer fra, kan man få en "overdådig" brunch/frokost for 129,-kr. og den kan Børsens til 155,-kr desværre ikke måle sig med, så den er kun "dådig"! Dog er de 155 kr med drikkevarer. Det er den i Horsens ikke.

Det meste af maden var ok, men lidt på det jævne. Der var heldigvis frisk hjemmebagt brød, der desværre ikke var skåret ordentlig ud. Af andre højdepunkter kan nævnes en rigtig god gorgonzola, gode kager og fri juice, (Altså med fri opfyldning) men de scramplede æg virkede til at være fremstillet af pulver i stedet for friske æg.

Vi blev mætte men ikke begejstrede!

Dato for besøg: juli 2016
Tak, taush2015
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2016

Var på besøg i Svendborg og har før fået en fin behandling på Børsen. Denne gang ingen undtagelse, nu var det vejr til at sidde udenfor med en lille byge ellers solskin. Og her kommer deres nye overdækkede 4 personers borde helt til sin ret, hvert bord med separat lys og varme i loftet, simpelthen godt fundet på. Deres pariserbøf smager bare fantastisk og noget dejligt øl fra Murphy. Dejligt besøg. Vi kommer snart igen. Vi bor i Esbjerg.

Dato for besøg: juni 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Flemming T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2016 fra mobile enheder

Vi var 5 vandre trætte venner der kom ind på Børsen. Det er hyggelige lokaler med engelsk, lokalt og lidt gammeldags snit. Vi fik alle 5 brunch, med 1 kop kaffe og juice ad libitum med i prisen på 145 kr. Der var et pænt udvalg men æg, pølser og frikadeller var meget kedelige. Der skal stramme lidt op. Betjeningen var sød og venlig.

Dato for besøg: juni 2016
Tak, pzimmer
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2016 fra mobile enheder

Maden var ok og betjeningen var også fin, der var god plads dog er det lidt mørkt inde for, i godt vejr kan man sidde uden for dette er perfekt
Pris ok

Dato for besøg: maj 2016
Tak, 837olef
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Borsen, kiggede også på

 
Svendborg, Fyn og Øer
 

Har du været i Restaurant Borsen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering