Fine lokaler hvor 150 mennesker spillede bridge. Gode toiletforhold og kantine. Mange parkerings... læs mere
Vi var i svømmehallen med vores 2 børn på 3,5 og 1,5 - de nød det. Gode omklædningsfaciliteter for de små og der var både varmtvandsbassin og soppebassin samt aktivitetsbassin og rutschebane.
Kære Rasmus K,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at I havde en god tur i Svømmeland.
Og så håber vi at se jer igen :)
Mvh
Svendborg Idrætscenter
Svendborg Svømmeland ligger i forbindelse med SG-hallen, og indholder både handicapafdeling med meget varmt vand, børnepool (til små børn) en mellempool og et standard svømmebasin.
Børnepool er opvarmet til en god temperatur, og har en lille rutchebane. Mellempool til lidt større børn har almindelige vandtemperatur som i en normal svømmehal.
Hal og bassiner var rigtig godt. Det samme var handicap-poolen, der endda efter nærmere anvisninger, også måtte bruges af andre. F.eks. dem med spædbørn.
Til forældre med helt små børn er der særlig omklædning med meget fine faciliteter, men også i den almindelige omklædning var det hele rigtig fint og rent. Vi oplevede dog lidt for få brusere, og kunne godt tænke os længere løbetid på vandet.
Alt i alt et vældig godt sted, som vi gerne besøger igen. Prisen var også rimelig.
Fine lokaler hvor 150 mennesker spillede bridge. Gode toiletforhold og kantine.
Mange parkerings muligheder, og nem at komme til.
Børnene og deres venner havde en rigtig god eftermiddag i svømmelandet.
Gode faciliteter. Et trygt sted med børn.