Blev lidt forundret over, hvor beskedent gravstedet er . Her skal man ikke lede efter monstrøse... læs mere
På Landet kirkegård, kan man se historien og gravstenene, fra historien om Elvira Madigan og Sixten Sparre, smukt sted, og et meget stor træ som bagrund, fredfyldt og lærerigt.
Besøgte Landet kirke første gang i tresserne, hvor mine for første gang fortalte mig historien om Elvira Madigan og siden da, har det været en fast tradition at gøre stop når turen går via Tåsinge for at gense graven og genopfriske historien om Elvira Madigan og Sixten Spares ulykkelige kærlighedsforhold.
Smuk gammel gammel kirkegård med en imponerende kæmpeeg. Stedet er mest kendt for, at man har bevaret gravstene for Sixten Spare og Elvira Madigan.
Jeg syntes, at gravstederne for en række allierede flyvere, der gav deres liv for Danmarks frihed er mere interessante.
Fin lille kirke og kirkegår, men Sixten Sparre og Elvira Madigans gravsteder. Der er flere historiske gravsteder bla. nogle engelse flyvere som blev skudt ned under 2. verdenskrig.
Blev lidt forundret over, hvor beskedent gravstedet er . Her skal man ikke lede efter monstrøse gravsten.
Vi havde et rart besøg i kirken. Indeni var kirken fin, og vores mål var at se Mindestenen udenfor omkring Elvira Madigan og Siksten Sparre, de unge elskende, der i 1800- tallet forlod livet sammen. Vi havde en samtale med de 2 kvindelige gravere, som både var venlige og behagelige, men også var veloplyst om historien om denne kirke. Tak for samtalen.