Anmeldelseshøjdepunkter
Fin oplevelse

Anmeldt d. 15. september 2020
JopDK
Lejre, Danmark
Man skal lede lidt, men de er dér. Sixten Sparre og Elvira Madigan (Jensen)

Blev lidt forundret over, hvor beskedent gravstedet er . Her skal man ikke lede efter monstrøse... læs mere

Anmeldt d. 10. juni 2020
Team_senius
Læs alle 32 anmeldelser

Anmeldt d. 23. juli 2022

Besøgte Landet kirke første gang i tresserne, hvor mine for første gang fortalte mig historien om Elvira Madigan og siden da, har det været en fast tradition at gøre stop når turen går via Tåsinge for at gense graven og genopfriske historien om Elvira Madigan og Sixten Spares ulykkelige kærlighedsforhold.

Dato for oplevelse: juli 2022
Tak, Erik R
Anmeldt d. 9. november 2020

Smuk gammel gammel kirkegård med en imponerende kæmpeeg. Stedet er mest kendt for, at man har bevaret gravstene for Sixten Spare og Elvira Madigan.
Jeg syntes, at gravstederne for en række allierede flyvere, der gav deres liv for Danmarks frihed er mere interessante.

Dato for oplevelse: november 2020
2  Tak, maxmo2017
Anmeldt d. 15. september 2020

Fin lille kirke og kirkegår, men Sixten Sparre og Elvira Madigans gravsteder. Der er flere historiske gravsteder bla. nogle engelse flyvere som blev skudt ned under 2. verdenskrig.

Dato for oplevelse: juli 2020
2  Tak, JopDK
Anmeldt d. 10. juni 2020

Blev lidt forundret over, hvor beskedent gravstedet er . Her skal man ikke lede efter monstrøse gravsten.

Dato for oplevelse: juni 2020
Tak, Team_senius
Anmeldt d. 6. marts 2020 fra mobile enheder

Vi havde et rart besøg i kirken. Indeni var kirken fin, og vores mål var at se Mindestenen udenfor omkring Elvira Madigan og Siksten Sparre, de unge elskende, der i 1800- tallet forlod livet sammen. Vi havde en samtale med de 2 kvindelige gravere, som både var venlige og behagelige, men også var veloplyst om historien om denne kirke. Tak for samtalen.

Dato for oplevelse: marts 2020
Tak, 748Rita