Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Merete H

Kan anbefales

Anmeldelse af Hotel Christiansminde
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 24. jul. 2024
Fine værelser og vi var heldige at få ét med havkig💪
Supervenligt personale, friske bemærkninger.
Forvent kun få retter at vælge mellem til middag.
God morgenbuffet, og er sikker på at personale løb stærkt oft at få bordene gjort klar. Fin oversigt over hvornår der er "rush hour" på morgenbuffeten. Skøn beliggenhed.
Dato for ophold: juli 2024
Værelsestip: Tag cyklerne med og kør Thurø rundt, flot og overkommeligt på ca. 1 time👍
5,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerVærelser
5,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerRenlighed
5,0 ud af 5 boblerService
5,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Svarede 27. jul. 2024
Kære Merete
Tak for at du har taget dig tid til at reflektere på dit ophold hos os.
Det glæder mig at du har haft en godt ophold & at vi levede op til forventningerne.
Du ønskes en god sommer & vi håber at kunne byde dig velkommen en anden gang.
Charlotte
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Skønt BNB helt ned til havet.
953 kr.
      539 kr.
    3.6 km fra Hotel Christiansminde
    Vis flere hoteller i Svendborg
    Anmeldt d. 23. juli 2024

Pris og ydelse hænger ikke sammen. Ubetinget byens dyreste hotel. 1.615,- for 2 personer pr. overnatning.
    Sparsomme værelser uden minibar eller koppe/glas (plastic krus og papbæger - ja tak).
    Altanen med havudsigt, som der betales ekstra for, deles med naboværelse uden nogen form for afskærmning mellem værelserne.

På badeværelser ligger der en dåse shampo på et beslag i bruserummets sæbeskål, som burde hænge på vægen. Udsugningen på badeværelset er meget støjende, faktisk så larmende, at det ikke er behageligt at være i rummet mere end 3 min.

Nej, der er ikke sammenhæng mellem pris og ydelse.

Værelsestip: Medbring selv service, hvis der er brug for et glas eller en ske. Engangs pap og plastic på værelse, men genforsynes ikke over flere dage.
    • Rejsetype: Rejste som par
      • Søvnkvalitet
      • Værelser
      • Renlighed
    1  Tak, Kurt H
    Charlotte Hotel Christiansminde, Gæsteservice/reception hos Hotel Christiansminde, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. juli 2024

Kære Kurt
    Tak for at tage dig tid til at reflektere på dit ophold hos os.
    Jeg har taget dine kommentarer til mig & vil dele dem med mine kollegaer, så vi kan få udbedret de ting du nævner.

Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
    Anmeldt d. 22. juli 2024

Beliggenhed fantastisk. Værelset ok for et standardværelse, dog irriterende med bad hvor vandet sejler ud over hele gulvet. Morgenmad fin med ok udvalg. Aftensmad smagsløs, kedelig tør skinkemignon. Virker som om kød er lavet i sous vide uden efterstegning. Både gris og kalv. Tørt overstegt fisk i stjerneskud. Betjening noget rodet. Selvom det var et færdigt ophold med mad efter kokkens valg, er der ingen fleksibilitet hvis man eksempelvis ikke spiser fisk. Den venlige receptionist som tog imod os skrev det ellers til køkkenet, men det blev totalt ignoreret. Tror ikke der bliver en gentagelse.

Tak, Tina P

Kære Tina
    Tak for at tage dig tiden til at reflektere på jeres ophold.
    Jeg har noteret dine kommentarer & giver dem videre til køkkenchefen.
    Du ønskes en fortsat god sommer.

Anmeldt d. 14. juli 2024 fra mobile enheder

Fantastisk sted god beliggenhed,
    Søde imødekommende personale
    Gode familie rum god plads og rent og fantastisk udsigt,
    Vi tog et ophold, 2 dage med lækker mad og vin.
    Det kan anbefales, fik den bedste betjening.
    God morgenmad.
    Vi kommer helt sikkert igen.

Værelsestip: Gode parkeringsforhold
    1  Tak, carina b

Kære Carina
    tak for at tage dig tiden til at anmelde jeres ophold.
    Det glæder mig at vi levede op til jeres forventninger & vi vil glæde os til at byde Jer velkommen tilbage :)

Anmeldt d. 5. juli 2024

Ingen sengeborde, så alt skulle ligge på gulvet.
    Ingen sengelamper, men en standerlampe, som man skulle ud af sengen for at slukke. Lysene udefra lyste lige ind i sengen.
    Madrasserne så bløde, at vi begge havde ondt i ryggen næste morgen. Når man vendte sig var det som en gynge. Hele sengen bevægede sig
    Vi ankom sent. Var godt trætte, og synes det ville blive rart, at lægge sig og se en film.
    2 danske kanaler 1 og 2 og tv2 news. Tyske og børnekanal. Ringede til receptionen og spurgte, hvor man fandt kanaler der viste film. Vi kunne betale for film kanaler eller på en eller anden måde bruge vores hjemmekanaler
    Klokken er mange og har bestemt ikke lyst til at rode med det. Så ingen tv.
    Morgenmaden var super.
    Vil ikke bo der igen. Vi rejser meget og bor mange steder i løbet af året.
    Dette var en kæmpe skuffelse 🥴

• Rejsetype: Rejste som par
      • Søvnkvalitet
      • Værelser
      • Renlighed
    Tak, Lizzie F
    Charlotte Hotel Christiansminde, Guest Services / Front Office hos Hotel Christiansminde, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. juli 2024

Kære Lizzie
    tak for at tage dig tid til at reflektere på dit ophold - beklager at det ikke har levet op til dine forventninger.
    Jeg skal få tjekket sengene, og de andre mangler vedr værelset.
    Mvh

Anmeldt d. 1. juli 2024

Utrolig smuk og idyllisk lokation. Værelset var rummeligt og med en skøn udsigt. Vi lejede cykler til en fair pris og vi kunne sætte fodbold på fjernsynet i kælderen.
    Desværre, så trækker vores restaurant oplevelse virkelig meget ned på helhedsoplevelsen… vi havde booket bord til kl 18, så vi kunne nå at se Danmarks kampen. Klokken 20 har vi kun fået 2/3 retter - 2 retter på to timer er for dårligt i vores øjne. Desserten blev vi lovet ville komme efter 5 minutter, så vi kunne nå den. 7 minutter senere fortalte tjeneren, at køkkenet alligevel ikke kunne nå det. Vi måtte derfor gå derfra uden at have fået dessert for at nå kampen.
    Stemningen bar præg af meget travlhed, og derfor alt for lange ventetider - vi mistede i hvert fald tålmodigheden hen af vejen og gik derfra med en virkelig øv følelse.
    Morgenmaden var ok. Der var ingen skilte på buffeten, så det var svært at se hvad tingene var.

Dato for ophold: juni 2024
    Tak, Stephanie D

Kære Stephanie
    tak for at tage tiden til at reflektere på dit ophold. Jeg har taget din kommentar omkring restauranten videre
    Mvh