Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
1.076 kr.
Morgenmad inkluderet
Priceline
1.195 kr.
Refusionsberettiget før fre. 31. maj
Forudbetaling er ikke nødvendig
Go to your Happy Price
Expedia.com
979 kr.
Morgenmad inkluderet
Få bonusser med One Key
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Flemming K
Haslev, Danmark

Wauw for en udsigt!

Anmeldelse af Hotel Christiansminde
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 5. mar. 2024
3 overnatninger med morgenmad og 2x2 retters menu gennem Risskov Bilferie til en god pris. Havde vi skullet betale ‘fuld’ pris var vi nok ikke kommet. Blev (gratis) opgraderet til juniorsuite med terrasse og direkte havudsigt, rent stort lyst lækkert! Vanvittig flot udsigt også fra restauranten! Dejlig morgenmad og lækker aftensmad, dog meget lille rejecocktail, og prisen på drikkevarer sårn lige i overkanten.
Dato for ophold: februar 2024
Rejsetype: Rejste som par
4,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerSted
4,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
Booking.com
738 kr.
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
    738 kr.
  • Hotels.com
    738 kr.
  • Expedia.com
    737 kr.
1.4 km fra Hotel Christiansminde
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Booking.com
1.245 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
    1.245 kr.
  • Expedia.com
    1.245 kr.
  • Hotels.com
    1.245 kr.
3.0 km fra Hotel Christiansminde
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Booking.com
908 kr.
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
    865 kr.
  • Expedia.com
    865 kr.
  • Priceline
    908 kr.
1.9 km fra Hotel Christiansminde
Gratis wi-fi
Restaurant
Booking.com
1.719 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
    1.719 kr.
  • Expedia.com
    1.719 kr.
  • Priceline
    1.719 kr.
4.1 km fra Hotel Christiansminde
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Tripadvisor
901 kr.
Refusionsberettiget
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    901 kr.
3.4 km fra Hotel Christiansminde
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Overdækket terrasse
Booking.com
500 kr.
Refusionsberettiget
  • Agoda.com
    500 kr.
  • Vio.com
    500 kr.
  • eDreams
    500 kr.
2.3 km fra Hotel Christiansminde
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Booking.com
1.395 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
  • Agoda.com
    1.395 kr.
  • Vio.com
    1.395 kr.
10.3 km fra Hotel Christiansminde
Gratis parkering
Restaurant
Fest og ophold
Booking.com
598 kr.
510 kr.
  • Hotels.com
    598 kr.
  • Expedia.com
    598 kr.
  • Priceline
3.6 km fra Hotel Christiansminde
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Booking.com
540 kr.
  • Agoda.com
    540 kr.
142.4 km fra Hotel Christiansminde
Priceline
Go to your Happy Price
  • Booking.com
    790 kr.
  • Hotels.com
    790 kr.
  • Expedia.com
    790 kr.
2.1 km fra Hotel Christiansminde
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Vis flere hoteller i Svendborg
Anmeldelser (270)
Filtrer anmeldelser
270 resultater
Medlemsvurdering
97
104
38
22
9
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
97
104
38
22
9
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 270 anmeldelser
Anmeldt d. 6. februar 2024

Det er sådan et dejligt hotel med en fantastisk beliggenhed. Værelserne er store, lyse og venlige. Personalet er søde og ordentlige. Restauranten er virkelig god. portionerne er større end forventet, så man behøver altså ikke bestille to retter!
Der er gode vine på kortet.
Morgenmaden er virkelig god.
Alt i alt: her gider jeg i hvert fald godt komme igen.

Dato for ophold: februar 2024
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, PippiLangstroempe
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 22. november 2023

Fantastisk hotel - vi havde et familieværelse med udsigt (som jeg bad om ved bestilling), der var rigeligt stort. Personalet var virkelig serviceminded. Vi benyttede os af bordtennis og poolbord, som var fint og i god stand.
Vi spiste i reatauranten, som jeg også giver 5 stjerner - både mad og betjening var helt i top.
Fantastisk beliggenhed - vi kommer helt sikkert tilbage i en periode hvor mini-golfbanen lige ved siden af er åben.

Værelsestip: Hvis i ønsker værelse med udsigt, så sørg for at bede om et der ikke ligger lige overfor hovedbygnigen
Dato for ophold: november 2023
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Annehedegaard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 15. oktober 2023 fra mobile enheder

Ikke prisen værd

Kvalitet ifht. Beliggenhed og afstand til indre by holdt op imod pris var ikke prisen værd

Vi havde udsigt direkte ind i et tag på bygningen som havde udsigt over vandet ;)

Fin morgenmad og ok personale

Værelse var pænt og rent dog noget småt fint badeværelse dog igen noget småt og meget kompakt ifht. Prisen

Vi er som sådan ikke voldsomt utilfredse men ville ikke booke igen

Dato for ophold: september 2023
Rejsetype: Rejste som par
Tak, TNL33
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 19. august 2023 fra mobile enheder

Vi var inviteret til 80 års fødselsdag. Vi fik dagens menu - lækker røget laks med rygeost creme til forret og virkelig god og mør oksecuvette med ovnbagte rødløg, blomkål/champignon, lækre fritter og skøn hjemmelavet bearnaise sovs. Som ekstra krydderi havde de hjemmerørt en lækker remoulade.

Serveringen var i top 👍🏻👏🏼

Dato for ophold: august 2023
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Christian Schou J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Charlotte Hotel Christiansminde, Gæsteservice/reception hos Hotel Christiansminde, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. august 2023

Kære Christian
Tusind tak for at tage dig tid til at reflektere på dit besøg i vores restaurant.
det er dejligt at du nød maden - det glæder os meget.
Du ønskes en god dag herfra

Mvh
Charlotte

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. juli 2023 fra mobile enheder

Fantastisk beliggenhed med smut til strand og vand og isbar 👍🏻👍🏻😁😁 dejlig stort værelse med udsigt køleskab of kaffe på værelset 😉 fin dansk betjening og god service 👍🏻 fantastisk morgenmad med alt 😁 på terrassen 😁 kort sagt fin anbefaling herfra

Dato for ophold: juli 2023
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 616piaf
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Charlotte Hotel Christiansminde, Gæsteservice/reception hos Hotel Christiansminde, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. august 2023

Tusind tak for de fine ord, det er dejligt at vi har levet op til dine forventninger & at I har nydt jers ophold.
det betyder meget for os.
mange venlige hilsner
Charlotte

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser