Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Mette V

Fantastisk sted.

5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 8. aug. 2024fra mobile enheder
Fantastisk ophold.
Stort værelse - meget lækkert med gode senge. Uforstyrret. Desuden var der Nespresso maskine med kaffekapsler.
Eftermiddagskaffe med lækre kager.
Gourmet middag der var i topklasse. Dejlige vine dertil.
Personalet var venlige og dygtige.
Vi vil meget gerne komme igen og kan kun give vores allerbedste anbefaling.
Rejsetype: Rejste med venner
Problemer med denne anmeldelse?
Svarede 9. aug. 2024
Kære Mette,
Først og fremmest tak for besøget, og dernæst tak for, at du har taget dig tid til at dele dine oplevelser!
Jeg har delt din feedback med holdet, og skulle hilse og sige stort tak:-)
Jeg håber at se jer igen - og indtil da ønsker jeg dig og dine en strålende sommer☀
Mvh.
Lui⭐🌊
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
    865 kr.
Fest og ophold
    540 kr.
2.6 km fra Stella Maris - Hotel de Luxe
Gratis wi-fi
Skønt BNB helt ned til havet.
    946 kr.
5.1 km fra Stella Maris - Hotel de Luxe
Vis flere hoteller i Svendborg
Anmeldt d. 6. august 2024

Et sted med stil og enkel luksus. Skønhed i alle detailler i en uhøjtidelig, venlig og afslappet atmosfære.

Dato for ophold: august 2024
    • Renlighed
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Sightsee767856
Lui Jensen, General Manager hos Stella Maris - Hotel de Luxe, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. august 2024

Af hjertet tak for for anmeldelsen - den varmer, på en ellers ret varm dag;-)
Rigtig god sommer,
Lui⭐🌊

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 25. juli 2024

Det er luksus, men hver en krone værd. Maden er i top, vinene er helt fantastiske.
Personalet er så venlige og hjælpsomme, så man hele tiden føler sig værdsat og velkommen. Altid en god stemning!
Det var tredje, men absolut ikke sidste gang, vi var på Stella Maris!

Tak, Glenn P

Kære Glenn,
Tusind tak for den fine anmeldelse!
Vi glæder os alle til at se jer igen:-)
Lui

Anmeldt d. 23. juli 2024

Når Stella Maris på deres hjemmeside skriver: "Stella Maris er oplevelser i særklasse med betjening i øjenhøjde, elegante omgivelser og en unik beliggehed", så er det ingen overdrivelse, snarere tværtimod.
Vi havde det skønneste ophold på Stella Maris. Personalet var virkelig søde og imødekommende på den uhøjtidelige og afslappede måde. Det er faktisk spot on, når de skriver "i øjenhøjde".
Vi spiste i restauranten om aftenen. suveræn mad, gode vine, helt fantastisk betjening, vidunderlig udsigt, og så blev vores aften toppet med dejligt vejr.
Stella Maris får vores varmeste anbefalinger, hvad enten det er et kæreste ophold, bryllup eller et forretningsophold.

Værelsestip: Gå ikke glip af en dukkert fra badebroen.
Tak, hfut
Lui Jensen, General Manager hos Stella Maris - Hotel de Luxe, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. august 2024

Kære "hfut" - hyggeligt alias;-)
Tusind tak for de pæne ord - hele holdet er SÅ glade for at I har haft det godt hos os!
Jeg håber at se jer igen en dag - indtil da ønsker jeg jer en strålende sommer☀
Mvh. Lui ⭐🌊

Anmeldt d. 3. juli 2024

Der er intet dårligt at sige om Stella Maris. Fra det første møde i receptionen med et vidunderligt personale til udtjekning ved samme personale. Der er en skøn atmosfære på sted der ligger ud til vandet og det hele bliver rammet ind i masser af træer. Maden var perfekt og betjening også, det var personale der vidste hvad de talte om. Mad og vinmæssigt. Der vises en omsorg og et nærvær for gæsten man meget sjældent oplever. Faciliteterne er gode og ikke mindst sengen var en drøm. Kan klart anbefale Stella maris 😍😍

Dato for ophold: juni 2024
1  Tak, Trina L
Lui Jensen, General Manager hos Stella Maris - Hotel de Luxe, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. juli 2024

Af hjertet tak for den flotte anmeldelse!
På vegne af hele holdet vil jeg takke for at I tog jer tid til at kigge forbi, og håber at se jer igen en dag:-)
Rigtig god sommerfra Stella Maris☀
Mvh.Lui

Anmeldt d. 2. juli 2024 fra mobile enheder

Vi var tre vennepar der havde besluttet os til at prøve jeres Sankt Hans-arrangement.
Det var helt uovertruffen godt fra start til slut den skønneste velkomst, drinks maden vinen og selve bålarrangementet var så hyggeligt som det overhovedet kunne være. Absolut ikke sidste gang vi kommer der skøn skøn oplevelse.
Personalet og direktøren var alle de sødeste mennesker og mest serviceminded vi længe har oplevet.
Sådan en stor glæde for os alle alle .

Dato for ophold: juni 2024
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, Vibeke H

Kære Vibeke,
Først og fremmes tak for besøget, og for at I lagde jeres Skt. Hans Aften i vores hænder.
Det glæder mig SÅ meget at læse at det ikke kun var os der havde en hyggelig aften;-)
Jeg glæder mig til at se jer igen, indtil da, rigtig god sommer☀
Mvh.
Lui