Vi har lige været på et ophold på Stella Maris - og hvilket ophold!
ALT spillede bare MAX fra start til slut.
Beliggenheden er helt sublim ned til Svendborgsund, atmosfæren er skøn, og værelserne er dejlige.
Personalet er meget serviceminded, meget kompetente, har øje for detaljen og søde ud over det sædvandlige- vi følte os SÅ velkomne!
Receptionen: Tak til Caroline og Tanja, som gjorde alt for at opfylde vores ønsker. Bl.a. omkring en rolig beliggenhed af værelset, og et bord i verandaen i et roligt hjørne.
Baren: En meget professionel bartender, der lavede de lækreste drinks - vi fik den bedste mojito ever!
Restauranten: Vi fik en 5 retters gourmetmenu med dejlige veltilpassede vine. Og alt var virkelig lækkert, meget veltilberedt og smukt anrettet.
Tak til vores tjener, som jeg desværre ikke fik navnet på. Hun var meget opmærksom, og gav os en professionel og meget personlig betjening.
Morgenmaden var skøn, med alt hvad hjertet kunne begære, frisklavede æggeretter, hjemmebagt brød og meget meget mere. Og vi sad på terrassen i det skønne vejr og nød den.
Det sted her kan virkelig noget helt særligt. Vi giver vores varmeste anbefalinger, og kommer meget gerne igen.Mere
- Gratis wi-fi
- Gratis parkering