Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 10.00 - 17.30
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Værd at besøge

Jeg elsker at komme i butikken i Svendborg. Atmosfæren derinde er så skøn og personalet er så... læs mere

Anmeldt d. 7. august 2021
nikoleagnetevedel
fra mobile enheder
Fantastisk service

Altid god service og søde medarbejdere! Føler mig altid velkommen dernede og super flot forretning... læs mere

Anmeldt d. 6. august 2021
815trinel
fra mobile enheder
Læs alle 31 anmeldelser
  
Google
De mest populære ture og aktiviteter i og omkring Svendborg
fra 15,36 $
Flere oplysninger
fra 733,20 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (31)
Filtrer anmeldelser
31 resultater
Medlemsvurdering
31
0
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Medlemsvurdering
31
0
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 31 anmeldelser
Anmeldt d. 8. august 2021 fra mobile enheder

Jeg elsker at komme i butikken i Svendborg. Atmosfæren derinde er så skøn og personalet er så imødekommende, og vil så gerne hjælpe. Det er rart at kunne mærke at der virkelig bliver taget hånd om en når man er derinde.

Dato for oplevelse: juli 2021
Tak, nikoleagnetevedel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. august 2021 fra mobile enheder

Altid god service og søde medarbejdere! Føler mig altid velkommen dernede og super flot forretning. Det er en fornøjelse at handle hos phigo.

Dato for oplevelse: juli 2021
Tak, 815trinel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. august 2021 fra mobile enheder

Altid en skøn butik at komme i, med enormt imødekommende personale! Det er absolut min favoritbutik når det kommer til luksusvarer og mærkevarer, her i landet☺️

Dato for oplevelse: august 2021
Tak, camillajuulj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. august 2021 fra mobile enheder

Hver gang vi er i Svendborg, skal vi lige et smut forbi Phigo, og der er altid lækre styles, som ikke fåes hvor som helst. Servicen er i top og der er altid gode tilbud.

Dato for oplevelse: juni 2021
Tak, JoanOstergaard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. august 2021 fra mobile enheder

Jeg elsker at shoppe mærkevarer, som jeg ikke kan finde i andre butikker i Svendborg. Venligt personale og har altid tid til at hjælpe, når det er nødvendigt. Jeg kan varmt anbefale at prøve, og du vil med glæde handle igen og igen.

Dato for oplevelse: juli 2021
Tak, espinding07
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser