Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Virkelig godt sted at spise”
Anmeldelse af Burger Mania

Burger Mania
Prisklasse: 8 $ - 24 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 25. januar 2020

Maden smager fantastisk, de serverer maden rigtig hurtigt også er der bare dejlig god service kan klart anbefales

Dato for besøg: januar 2020
Tak, ilonakS7426FF
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (113)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

15-19 af 113 anmeldelser

Anmeldt 26. august 2019 fra mobile enheder

Sød betjening, hurtig tilberedning af maden. Vores lille søn fik noget legetøj til at lege med mens vi ventede. Maden smagte dejligt. Kan klart anbefales.

Dato for besøg: august 2019
Tak, Christine B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2019 fra mobile enheder

Der findes mange gode burgersteder, ikke mindst i KBH. Den her i Svendborg er helt klart i toppen.
Priserne er rimelige. Man bliver mæt. Stedet har en holdning til det de laver, lige fra deres Mayo til fedtprocenten i bøfferne.
Rigtig gode burgere og fritter.
Betjeningen er også i den rigtig gode ende. Nærværende og venlig.
En super oplevelse.

Dato for besøg: august 2019
Tak, soerenvaernstroem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2019 fra mobile enheder

Var her med familien. Vi fik et udvalg af burgere som alle var fine og gennemsnitlige. Betjening også ok.

Dato for besøg: juli 2019
Tak, 546karstens
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2019 fra mobile enheder

Byens bedste burger til fornuftig pris. Hurtig betjening. Absolut et godt sted at hente take away.
Omgivelserne synes ikke at være særligt hyggelige

Dato for besøg: juli 2019
Tak, D_Samild
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Burger Mania, kiggede også på

Svendborg, Fyn og Øer
Svendborg, Fyn og Øer
 
Svendborg, Fyn og Øer
Svendborg, Fyn og Øer
 

Har du været i Burger Mania? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering