Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Expedia.com169 $
Hotels.com169 $
CheapTickets169 $
eDreams168 $
Orbitz.com169 $
Travelocity169 $
Vis 11 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (193)
Filtrer anmeldelser
193 resultater
Medlemsvurdering
54
82
35
13
9
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
54
82
35
13
9
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
97-102 af 193 anmeldelser
Anmeldt d. 29. juni 2016

2 overnatninger. Stort værelse på svalegang. Venligt personale. God dansk mad, Hyggelig gård, hvor der er kælet for "hyggen" med mange smukke blomster.
Restauranten var hyggelig, lidt gammeldags, men hyggelig. Dejlig terrasse ud til havnen. Dejligt morgenbord med hvad der hører til. Rimelige priser på både mad og drikke.

Værelsestip: Boede i stuen på svalegangen, fine store gammeldags værelser, hyggelige. Værelser mod gaden høres megen trafik.
Dato for ophold: juni 2016
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Bente H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 15. juni 2016

Vi var på en forlænget weekend i maj 2016 . vi blev mødt af en veloplagt smilende receptionist , fik anvist et værelse over gaden det er fine værelser der manglede ikke noget , morgenmaden bestod at et stort udvalg på buffet og aftensmad var vi på en rat og den var god noget vi alle kunne lide unghane med tilbehør og vi kunde få mere så alle blev mætte . helt bestemt et sted vi vender tilbage til

Værelsestip: næste gang vil vi foretrække at bo på de værelser der ligger i selve hotellet dem med svalegang
Dato for ophold: juni 2016
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, kissj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 23. maj 2016

Hotel Ærø er centralt beliggende ved havnefronten i Svendborg.
Det er meget hyggelige lokaler med en stemning et ældre hotel.
Vi havde bestil et dobbeltværelse og fik anvist en lejlighed i en bygning på den anden side af gaden, uden at kunne udtale mig om hotellets andre dobbeltværelser kan jeg sige at det var et godt bytte, lejligheden var stor og rummelig og meget rent.

Dato for ophold: maj 2016
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, vernerdamgaard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 22. maj 2016

En lille miniferie i hyggelige omgivelser, Flot morgenbuffet og lækkert aftensmad, Pænt og rent værelse. Blev gjort rent hver dag og skiftet håndklæder. Hotellet ligger ved havnen, og en godt gåtur langs kajen var fint. En sejltur med MS Helge til Valdemar Slot var en oplevelse.

Værelsestip: Værelserne er meget forskellige
Dato for ophold: maj 2016
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, JohnFrimann
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 19. maj 2016

Hyggeligt hotel nær havnen. Velholdt og indrettet i gammel stil. Vi havde lille hund med og det var der placeringsmæssigt taget hensyn til. Så det var nemt at lufte. Meget venligt og hjælpsomt personale. God morgen buffet. Meget velbesøgt. Her vil vi gerne komme igen.

Dato for ophold: april 2016
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Jørgen R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser