Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lækker hjemmelavet mad”
Anmeldelse af Oland

Oland
Restaurantoplysninger
Anmeldt 30. august 2018 fra mobile enheder

Dejlig oplevelse med hjemmelavet økologisk mad. Vi valgte tre slags salater, som alle var velsmagende, dertil en kødbolle og et stykke brød.
At indtage måltidet i deres lille hyggelige baggård - gjorde oplevelsen rigtig god

Dato for besøg: august 2018
Tak, 828piak
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (12)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 12 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2018 fra mobile enheder

Vi fik en stor tallerken med forskellige velsmagende salater , en kødfrikadelle og dejligt hjemmelavet surbrød; lokal øl og vand

Sad ude i gården og nød mad og stilhed
Absolut et af vores bedste madoplevelser i Svendborg

Dato for besøg: juli 2018
Tak, Anne_Mette2013
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. maj 2018 fra mobile enheder

Søgte efter et lille hyggeligt sted - lidt i læ for vinden. Og der var det, det hyggelige gårdmiljø. Og tilmed lidt sol.

Og så skulle maden afprøves. Det blev et par lækre økologiske sandwich, og hertil Ginger Beer og Rabarberdrik fra Ørbæk.

Maden var frisk og velsmagende - og selv om såvel mad og drikkevarer var økologisk, så var prisen i orden og overkommelig.

Kan roligt anbefale både mad og sted!

Dato for besøg: maj 2018
Tak, Povl T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. maj 2018 fra mobile enheder

Hos Øland møder man det sødeste personale - smilende og imødekommende. Her serveres lækre økologiske salater, et godt udvalg af juice og saft.
Slå benene op og kom helt ned i gear i den hyggelige og atmosfærefyldte cafe. Et perfekt sted til en frokost i Svendborg.

Dato for besøg: maj 2018
Tak, Maria B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. januar 2018 fra mobile enheder

Hey...
Hvis i skal have et hurtigt og sundt måltid i svb, så tag på Øland! Lækker mad i hygge omgivelser!

Dato for besøg: januar 2018
Tak, peterwilsted
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Oland, kiggede også på

Svendborg, Fyn og Øer
 
Svendborg, Fyn og Øer
 
Svendborg, Fyn og Øer
 

Har du været i Oland? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering