Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hjemmelavet og lækkert ”
Anmeldelse af Gelato Italia

Gelato Italia
nr. 1 af 2 Dessert i Svendborg
Restaurantoplysninger
Anmeldt 5. juli 2020 fra mobile enheder

Både gelato og den hjemmelavede softice var meget lækker. Venlig service og mulighed for at smage de forskellige varianter. Her får man meget is for pengene.

Dato for besøg: juli 2020
1  Tak, Susanne A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (49)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 49 anmeldelser

Anmeldt 3. juli 2020

Vi kørte helt fra Odense for at få gelato herfra, da vi før har fået herfra og det var godt. Vi bestilte pistacie og hasselnød. Pistacie gelatoen smagte ÆKELT af marcipan. Når man køber hasselnød gelato alle andre steder har det et hint af nougat, det her smagte bare af blendet rå hasselnød. Det røg lige i skraldespanden. Tvivler på at vi kommer tilbage, da de på ingen måde kan lave god italiensk gelato.

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, jubs22jubs
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2019 fra mobile enheder

Skønt med både hjemmelavede vafler og is - synes det er sjældent at få begge dele hjemmelavet. Kugler var meget store og servicen var god.

Dato for besøg: juli 2019
1  Tak, klausd612
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2019 fra mobile enheder

Dejlige hjemmelavede økologiske is. Skal prøves. Isen er økologisk og mælken kommer fra Østerlund økologisk kvægbrug i Svendborg.

Dato for besøg: juli 2019
1  Tak, mortenj884
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2019 fra mobile enheder

Kæmpe friskbagte vafler som det dufter af mens de bliver bagt og bedste italiensk is og så mange muligheder at vælge imellem, næsten som at være i Italien. 2 kugler betyder 2 scoops for hver

Jeg valgte vanilie og lemonsorbet i varmen.

Dato for besøg: juli 2019
1  Tak, susannel240
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Gelato Italia, kiggede også på

Svendborg, Fyn og Øer
Svendborg, Fyn og Øer
 
Svendborg, Fyn og Øer
Svendborg, Fyn og Øer
 

Har du været i Gelato Italia? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering