Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
101 US$
Se tilbud
Hotels.com
Agoda.com
90 US$
Se tilbud
Expedia.com101 US$
Priceline
Travelocity101 US$
Vis 16 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (254)
Filtrer anmeldelser
254 resultater
Medlemsvurdering
28
81
97
34
14
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
28
81
97
34
14
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 254 anmeldelser
Anmeldt d. 20. november 2021

Dejlig centralt. Meget småt værelse men det ved man jo og der er hvad man skal bruge. Dejligt med el keddel. Kunne godt bruge en loftslampe. Den unge dame i receptionen fredag aften var meget sød og hjælpsom og trækker en hel stjerne op

Dato for ophold: november 2021
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 881rikkeb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 10. august 2021 fra mobile enheder

Byhotel med charme og fine værelser. Billigt. Dejlig morgenmad. Der er støj fra gade og togstation, men hotellet ligger i fin afstand til centrum. Ingen parkeringat få på hotellet - alt var optaget. Men fandt et p-hus i nærheden. Betalte 119kr for parkering der.

Dato for ophold: august 2021
Rejsetype: Rejste som par
Tak, May-Britt J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 20. juli 2021 fra mobile enheder

Meget varmt køjerum ud til trafikken. Pænt rent. Håndklæder nok og elkedel på værelset. Morgenmaden ok, men lidt dyr i forhold til udvalget og restaurant var for varm. De opstillede blæsere var ikke tændte. God styr på corona. Ikke muligt at sidde ude, da udenlandske arbejdere sad og drak øl ved cafe bordene udenfor. Vi følte os ikke trygge ved at gå derud.

Værelsestip: Undgå køjerum på varme dage
Dato for ophold: juni 2021
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Lajladessi
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. maj 2021 fra mobile enheder

Når man som jeg har tilbragt mange nætter i nat køjerne på Bornholms trafikkens færger, få man føler af genkendelighed. Smilende og imødekommende personale, lækker morgenmad, med udsigt udover Odense City.

Værelsestip: Strøm på værelset aktivers med kortnøglen
Dato for ophold: maj 2021
Rejsetype: Rejste alene
Tak, SelinaM87
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 26. september 2020 fra mobile enheder

Gode værelser med det man har brug for, når man bare skal have et sted at sove. God morgenmads buffet. God service i reception og nemt med parkering under hotel. Dog kun til små biler.
Kan absolut anbefales.

Dato for ophold: september 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Flemming68
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser