Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (244)
Filtrer anmeldelser
244 resultater
Medlemsvurdering
27
77
95
32
13
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
27
77
95
32
13
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 244 anmeldelser
Anmeldt d. 30. juli 2020 fra mobile enheder

Fin beliggenhed, små men funktionelle værelser. Lydniveauet var fint. Parkering på hotellet er meget begrænset men Odense P ligger i gåafstand.

Morgenmaden manglede flere af de skiltede ting 2 ud af de 3 dage vi var der - kan ikke anbefales.

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 437andersp
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 15. juli 2020 fra mobile enheder

Hotellet var pænt og rent. Personalet var virkelig imødekomne, hjælpsomme og søde så man fik lyst at komme igen. Vi droppede morgenmaden da der var for mange mennekser. Vi nød generelt opholdet centralt placering i Odense.

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, skjoeo1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 14. juli 2020 fra mobile enheder

Vi rejste to voksne og en 12 årig og fik et Micro værelse med køjeseng og en fold ud seng. Toilettet var nærmest inde i værelset med en papdør imellem.
Sengene var smalle og madrasserne dårlige. Og for at sætte prikke over i’et så var der en buldrende lyd hvert halve minut natten lang. Vi sov næsten ikke.
Så brug hellere dine penge på et ordentligt hotel. Kan ikke anbefales til flere end Max to pr værelse.

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, 276miah
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 23. februar 2020

Udemærket hotel. Små værelser men det ved man jo.. Damen der var i receptionen d.20.21.22 feb,morgen/middag,var utrolig sød og hjælpsom. Havde ikke morgenmad med,da jeg syntes det er for dyrt når man ikke spiser så meget. Kommer gerne igen.

Dato for ophold: februar 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, evylillie
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. november 2019

Hotellet ligger centralt i Odense, tæt på Banegårdspladsen. Desværre er der også lidt støj fra togene. Parkering i kælderen. Samme koncept fra øvrige Cabinn Hoteller. Små, men praktiske værelser. Nogenlunde morgenmad.

Dato for ophold: november 2019
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
1  Tak, janlM691TQ
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser