“En skuffende oplevelse”

Spisemuligheder: Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Anmeldt 3. oktober 2023 fra mobile enheder

Desværre en rigtig dårlig oplevelse. Vi var et selskab, som havde varslet ankomst og forudbestilt maden :)
Køkkenet havde ikke fået bestillingen af mad, drikkevarerne var længe om at blive serveret, maden blev ikke serveret samtidig og de forsøgte at serverer gris i stedet for Ribeye.
Maden er ikke billig, og kvaliteten er desværre meget skuffende. En Cæsar salat til 165 kr med kylling fra frost, kedelig salat og købe dressing.

Vi har forsøgt at henvende os til restauranten, men desværre uden svar retur. Derfor kommer denne anmeldelse.

Dato for besøg: september 2023
1  Tak, Quest26518074531
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 18. august 2023

Min mand og jeg mødtes med vores søn og svigerdatter, der havde fået serveret hver en øl, da vi kom. Min mand og jeg måtte vente længe på betjening, og fik først opmærksomhed da vi viftede højt med armene. Vi fik at vide at vi var gået ind forkert ind på området, og at vi skulle have henvendt os ved den udendørs kassen fra start. Vi bestilte et glas procecco og en øl. Proceccoen kom forholdsvis hurtigt, men øllen kom længe efter. Vi undrede os over at det hele ikke blev serveret samtidig. Ligeledes gik det meget langsomt da vi skulle betale, det var først da vi havde siddet i 10 minutter og ventet på regningen, at min mand til sidst mistede tålmodigheden og gik op til kassen og bad om regningen igen, at vi kunne betale. Hvis vi igen skulle ramme Odense er det helt sikkert ikke der vi kommer igen.

Dato for besøg: august 2023
Tak, lukmigind
Anmeldt 19. maj 2023

Havde en allergiker (mælk) med. Vi venter 45 min på vores mad - da den kommer har de alligevel kommet sovs med mælk hen over kyllingen som vi udtrykkeligt havde sagt de ikke skulle gøre - min søn må vente yderligere 20 min på at de laver hans mad om, så vi får ikke mulighed for at spise sammen. Min mand bestiller en kop kaffe og en trifli - kaffen kommer og der går 20 min inden han får triflien. Dertil skal siges at det ikke er noget billigt sted. Vi kommer der aldrig igen.

Dato for besøg: maj 2023
Tak, Gitte L
Anmeldt 21. januar 2023 fra mobile enheder

Super fin oplevelse en mandag aften

Vi besøgte stede mandag den 16 januar, og fik en rigtig fin oplevelse
Super sød og meget service mindet tjener, der forstod at sælge varen
Vi fik en to rettes menu - og både foret og hovedret var vel tilberedte og rigtig lækkert dertil en flaske Rose
Super fin oplevelse

Dato for besøg: januar 2023
1  Tak, 32eriks
Anmeldt 22. november 2022 fra mobile enheder

Julefrokost, fantastisk godt tilberedt og lækkert mad, med et par dejlige special øl, kan varmt anbefales, ses snart igen.

Dato for besøg: november 2022
Tak, Karstenkj

Rejsende, der kiggede på Flakhaven Gastro, kiggede også på

Odense, Fyn og Øer
Odense, Fyn og Øer

Har du været i Flakhaven Gastro? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering