Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Brunchmenuer anbefales”
Anmeldelse af Olivia Brasserie

Olivia Brasserie
nr. 39 af 314 Restauranter i Odense
Prisklasse: 10 $ - 20 $
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Romantisk
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Udendørsservering, Reservationer
Anmeldt for 4 uger siden

Både Olivias og vegetarbrunch blev serveret med et smil på en våd fredag i juli, hvor vi fik bord inde i den hyggelige stue. Veltilberedt og lækkert

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Helle F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (254)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

8-12 af 254 anmeldelser

Anmeldt for 4 uger siden fra mobile enheder

Første besøg og vi fik en tapas planke og alt var super lækkert og sød betjening, med hjem fik vi 2 cheesecake som også er lavet fra bunden.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, 535td
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 fra mobile enheder

Vi var på gennemrejse fra Sjælland til Jylland og en mellemlanding bød på udmærket brunch. Der var meget travlt men tjenerne klarede det fint.

Dato for besøg: juni 2020
Tak, 778jensa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2020

Havde forventet en fremragende madoplevelse med den beskrivelse de har af sig selv, samt de ikke billige priser. Men var ret kedelig mad. Fanta var dog fin. (fik kyllingeburger og rabarbertærte som overhovedet ikke smagte af rabarber og med ubagt bund) - I øvrigt ingen der spurgte om maden var i orden. Kom af med 470 kroner for 2 personer.

Dato for besøg: juni 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, PalleNielsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2020 fra mobile enheder

Desværre er stedets mad blevet kedeligt. Ellers hyggeligt sted. Der står, at de laver alt fra bunden af og har professionelle kokke ansat. Det virker ikke sådan. Menuen ser godt ud, men det smager kedeligt. Jeg købte en hummer bisque og amerikanske pandekager. Suppen var lind og uden tilbehør (brød). Pandekagerne var ikke friske - smagte ikke hjemmelavet og var tørre. Plus, jeg skulle hente min egen ske, da de havde glemt den. Servicen var ud over det, fin nok..

Dato for besøg: juni 2020
Tak, Kistaraq
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Olivia Brasserie, kiggede også på

 

Har du været i Olivia Brasserie? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering