Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Betalinger foretaget af partnere påvirker rækkefølgen af de viste priser, og med hensyn til fremhævede eller sponsorerede sorteringsrækkefølger kan partnernes betalinger også påvirke rækkefølgen af de anførte overnatningssteder.
Anmeldelser (23)
Filtrer anmeldelser
23 resultater
Medlemsvurdering
19
3
0
0
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
19
3
0
0
1
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 23 anmeldelser
Anmeldt d. 5. august 2017 fra mobile enheder

Min kæreste og jeg skulle på en endagstur til Odense så det vigtigste fra os var pris og placering og stedet her opfylder det 100%!
Super flotte værelser, flotte badeværelser og generelt bare utrolig velholdt

Dato for ophold: august 2017
Rejsetype: Rejste som par
Tak, emmaTambo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 3. august 2017

Fantastisk, billigt, hyggeligt og lige midt i centrum af Odense.

Kan varmt anbefales, jeg sov uforstyrret i et hyggeligt rent værelse. Følte mig meget velkommen med Dorte, som den altid hjælpsomme vært.

Dato for ophold: juli 2017
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, rikkets104
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 11. juli 2017

Superhyggeligt overnatningssted med god beliggenhed i smukke Odense.
Fine værelser og senge i god stand
Fin og smagfuld indretning
Gratis kaffe / te / frugt
Venligt personale
Super morgenmad
Kan absolut anbefales

Dato for ophold: juni 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Hans Henrik B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 13. marts 2017

Vi har besøgt Odense City BB to gange. Beliggenheden er meget central. Værelserne og badeværelserne er rigtig pæne. Renligheden er i top. Der er ikke sparet på noget, da Odense City BB blev indrettet.

Dato for ophold: marts 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Torbenvj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 12. december 2016

Vi var 2 voksne der delte et værelse til en person med en opredning. Den ekstra seng som var slået ud fra væggen var behagelig nok at sove på. Værelset var lyst, rent og med en pæn decor, ikke over pyntet. Badeværelset, med toilet var lige ved siden af, som vi delte med andre, men det var ikke noget problem. Der er mulighed for morgenmad, hvilket vi ikke benyttet og et køleskab som man kan opbevar lidt i hvis der er behov for det. Dette sted ligger meget centralt

Dato for ophold: december 2016
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, mnrgrd
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser