Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk fest i Odd Fellow”
Anmeldelse af Palaeet

Palaeet
nr. 96 af 308 Restauranter i Odense
Spisemuligheder: Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Anmeldt 4. september 2020 fra mobile enheder

Fantastisk fest i Odd Fellow palæet.

Lækker mad, flotte omgivelser, professionel service - alt igennem perfekt!

Dato for besøg: august 2020
1  Tak, 942nannal
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (46)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

1-5 af 46 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2019

Vi deltog i en Gastro Week på Palæet, og det var en meget positiv oplevelse. Dejlig mad og meget opmærksomt personale

Dato for besøg: oktober 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Carsten P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2018

Vi var der til kaffe hvor vi fik en venlig betjening med lækker kage til cacaoen som var veltillavet. Cafeen er indrettet som den oprindelige stations bygning med gammelt inventar. Vældig charmerende

Dato for besøg: juli 2018
Tak, gutte_36
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2017

Mine kone og jeg nød en udsøgt middag med vin og efterfølgende kaffe på den dejlige terrasse.
Betjeningen var yderst professionel og hele middagen yderst veltillavet og velsmagende.
Stedte kan varmt anbefales.

Dato for besøg: juli 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 1948nca
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. april 2017

2 retters menu med vine, valgt af tjeneren.
Forret: stenbiderrogn /blinis. Hovedret: perlehøne.
Vi fik en ekstra "surprise" forret og dertil et ekstra glas
mousserende vin. Også kaffe efter eget valg var med i menuen.
Alt ..virkrlig alt.. var smukt anrettet, og ultra velsmagende.
Tjeneren var 100% sikker i sin forklaring af vin og mad, han var dertil
yderst venlig, uden at være anmasende.
Vi sad i smukke, velplejede omgivelser.
Alt i alt en fantastisk god oplevelse.

Dato for besøg: april 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, christianmQ9183TI
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Palaeet, kiggede også på

Odense, Fyn og Øer
 
Odense, Fyn og Øer
 

Har du været i Palaeet? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering