“5 stjerner med pil op”

Gordon Japansk Restaurant & Takeaway
nr. 30 af 481 Restauranter i Odense
Prisklasse: 164 kr. - 1.492 kr.
Restaurantoplysninger
Anmeldt 21. juni 2024 fra mobile enheder

Gordon’s leverer en helt unik madoplevelse. Vi fik omakase - små, lækre retter med både fisk og kød. Alt er præsenteret flot - og smagene sidder lige i skabet. Serveringen glider helt umærkeligt - og Søren skaber en hyggelig stemning ved bordene. Vinene vi fik var perfekt afstemt til maden vi blev forkælet med. Og selvom penge ikke er alt - så er det alligevel ret vildt at man kan få så lækker mad til så rimelige penge!

Dato for besøg: marts 2024
Tak, Claus Ditlev C
Sprog

Anmeldt 19. juni 2024

Vi er aldrig i tvivl om, hvor vi skal spise eller hente Sushi! Hos Gordon er der altid flot, frisk, velsmagende sushi og andre spændende retter.
Om vi henter, spiser i restauranten eller deltager ved events, så er det altid en skøn madoplevelse. Fem 🌟🌟🌟🌟🌟 herfra.

Dato for besøg: april 2024
Tak, Anette K
Anmeldt 19. juni 2024

Top klasse sushi i de skønneste omgivelser. Her får man alt hvad hjertet begærer og med personale der forstår at gøre serveringerne til en absolut oplevelse. Der mangler aldrig noget. Man bliver ikke skuffet når man tager forbi Gordon, det kan anbefales. De får 5 🤩🤩🤩🤩🤩 herfra

Dato for besøg: juni 2024
Tak, Trinedabrowski
Anmeldt 19. juni 2024

Fantastisk sted, hvor maden både kan nydes inde og ude, i hyggelige og dejlige rammer.

Har et rigtig god udvalg, sindssyg god Sushi hvor man virkelig kan smage, at det er top råvare der bruges. Personalet er yderst professionelt.

Dato for besøg: maj 2024
Tak, ritterdk
Anmeldt 19. juni 2024

Sushi fra øverste hylde og super god betjening! Alt var i særklasse og smagte fantastisk - helt klart et besøg værd for den gode spise oplevelse

Dato for besøg: juni 2024
Tak, Thomas L

Rejsende, der kiggede på Gordon Japansk Restaurant & Takeaway, kiggede også på

Odense, Fyn og Øer
Odense, Fyn og Øer

Har du været i Gordon Japansk Restaurant & Takeaway? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering