Puha en omgang.
Fint kort der skal sikre en god oplevelse/wibe ligger på bordet ved ankomsten
Betjeningen startede fint, men hastigheden på leverancer af pizzaer i "All you can eat" er da pivringe. Forret blev glemt. Anmodning om en specifik pizza blev ignoreret.
Gentagne forsøg på at italesætte den langsomme levering, blev kommenteret med "I spiser da godt nok hurtigt" når der blev leveret een pizza til 5 unge mennesker, og "uha vi har travlt lige nu" var tjenerens bemærkninger til anmodninger om mere mad.
Der var dog ikke mere travlhed end at leverancer til WOLT kunne gennemføres.
Slutteligt blev de gentagne anmodninger om at få leveret nogle pizzaer, af en "overtjener", tolket som dårlig stemning overfor hans personale.
"Kompensationen" på den langsommelige betjening, blev 30 min. forlængelse af all "you can eat", hvor de første 20 min. blev til yderligere ventetid på pizza.
Dette er ganske enkelt ikke godt nok. Servicen er ikke iorden. All you can eat skulle nok være med et maksimum på een pizza pr. person.
Ærgerlig oplevelse, som aldrig bliver til en gentagelse. NB - forventningen er at opslaget slettes ved at bookingen slettes - hvilket åbentbart er sædvanlig håndtering af ringe vurderinger.