Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Anmeldelseshøjdepunkter
Smuk kirke med meget at se på

Om du kommer i regn eller søger kølighed på en varm sommerdag, kan du sagtens få en times tid til... læs mere

Anmeldt d. 31. juli 2019
BenteN7
,
Århus, Danmark
fra mobile enheder
Imponerende.

Det er en fantastisk flot kirke, som helt klart er et besøg værd, hvis man godt kan lide at kigge... læs mere

Anmeldt d. 16. december 2018
804larsc
,
Farum, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 206 anmeldelser
  
Google
De mest populære ture og aktiviteter i og omkring Odense
fra 83,80 $
Flere oplysninger
fra 676,86 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (206)
Filtrer anmeldelser
206 resultater
Medlemsvurdering
70
97
35
3
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
70
97
35
3
1
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 206 anmeldelser
Anmeldt d. 31. juli 2019 fra mobile enheder

Om du kommer i regn eller søger kølighed på en varm sommerdag, kan du sagtens få en times tid til at gå i kirken med alt det der er at kigge på foruden det smukke rum i dig selv. I krypten ligger Knud og hans bror Benedict i åbne glaskister. Altertavlen er detaljerig og meget smuk, hvis jeg skal fremhæve en enkelt ting.

Dato for oplevelse: juli 2019
Tak, BenteN7
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. maj 2019

Kirken er fantastisk flot i sin enkelthed med højt til loftet. Og altertavlen er fantastisk. Man må heller ikke glemme at besøge krypten med helgenkisterne.

Dato for oplevelse: maj 2019
Tak, 60yarsofage
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 16. december 2018 fra mobile enheder

Meget smuk og imponerende kirke med mange detaljer man kan kigge på. Derudover er der aktivitet for børnene ved hjælp af deres mobiltelefon. Kan anbefalrs

Dato for oplevelse: december 2018
Tak, hmsisse
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 16. december 2018 fra mobile enheder

Det er en fantastisk flot kirke, som helt klart er et besøg værd, hvis man godt kan lide at kigge på kirker. Virkelig flot.

Dato for oplevelse: december 2018
Tak, 804larsc
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 11. juli 2018 fra mobile enheder

En lille pause fra byen selvom byen ligger lige uden for. En spændende historie, smuk altertavle samt et hel fantastisk lys når solen skinner ind. Opdager hele tiden nye detaljer. Også et dejligt sted at tage børn med da de vil syntes skeletterne i kælderen er spændende. Altertavlen er også en billedbog for sig, som de længe vil kikke på og snakke om

Dato for oplevelse: juli 2018
Tak, LisbethS84
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser