Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Et sted i verdensklasse som er et must at besøge når man er i Danmark”
Anmeldelse af Egeskov Slot

Egeskov Slot
nr. 1 af 150 aktiviteter i Odense
Udmærkelsescertifikatet
Oplysninger om seværdighed
Odense, Danmark
Bidrager på niveau 3
8 anmeldelser
4 anmeldelser af seværdigheder
common_n_attraction_reviews_1bd8 2 nyttige stemmer
“Et sted i verdensklasse som er et must at besøge når man er i Danmark”
Anmeldt 12. april 2017

Egeskov Slot har alt der skal til en storslået oplevelse for hel familien. Stedet oser af historie som strækker sig helt tilbage til midten af 1500 tallet. Kæmpe park og haveanlæg, Veteranmuseum med grevens samling af Motorcykler, Biler, Cykler og Fly. Købmandsbutiks museum, Gammel Smedie, Galleri og meget mere. En dag er dårlig nok til at nyde det hele og jeg selv tager dertil flere gange i løbet af året hvor der er forskellige events.

Besøgte stedet December 2016
Nyttigt?
Tak, Breddal
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse

988 anmeldelser fra rejsende

Besøgendes vurdering
    615
    302
    52
    14
    5
Dato | Vurdering
  • Kinesisk (traditionelt) først
  • Kinesisk (forenklet) først
  • Tjekkisk først
  • Dansk først
  • Hollandsk først
  • Engelsk først
  • Finsk først
  • Fransk først
  • Tysk først
  • Græsk først
  • Ungarsk først
  • Italiensk først
  • Japansk først
  • Først koreansk
  • Norsk først
  • Polsk først
  • Portugisisk først
  • Russisk først
  • Spansk først
  • Svensk først
  • Alle
  • Alle seneste danske
Dansk først
Bidrager på niveau 2
6 anmeldelser
common_n_attraction_reviews_1bd8 2 nyttige stemmer
“Familie træf i Parken”
Anmeldt 11. april 2017

Det er en meget spændende park og museum, at gå rundt i. Der er noget for børn og voksne at se på og prøve.

Besøgte stedet August 2016
Nyttigt?
Tak, Flemming A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Odense, Danmark
Bidrager på niveau 1
3 anmeldelser
common_n_attraction_reviews_1bd8 1 nyttig stemme
“For alle”
Anmeldt 10. april 2017 fra mobile enheder

Egeskov er for alle aldre. Der er smukt, lys og luft og dejligt! Nemt at få forfriskninger og mange forskellige ting at se og opleve

Besøgte stedet Juli 2016
Nyttigt?
Tak, Vibeke D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Bidrager på niveau 2
5 anmeldelser
“Alt i et”
Anmeldt 10. april 2017

Her er der plads til alle. Legepladser, restauranter og natur. Parken er helt speciel og et kig værd både for almindelige mennesker og gartnere

Besøgte stedet Maj 2016
Nyttigt?
Tak, Thomas A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Bidrager på niveau 1
3 anmeldelser
“Lysshow”
Anmeldt 9. april 2017 fra mobile enheder

En helt igennem fantastisk oplevelse hvor det meste af Egeskov Slot var oplyst af det smukkeste lys i flere farver - lysshowet på selve slottet facade var helt unikt og historisk gennemgang af slottets tid - ikke sidste gang vi har været der

Besøgte stedet December 2016
Nyttigt?
Tak, Vibeke G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Egeskov Slot, kiggede også på

 

Har du været i Egeskov Slot? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering