Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 10.00 - 16.00
Gem
Inspirerende Odense – Gåtur for par
0 anmeldelser

Book på forhånd
fra
1.720,53 kr.
pr. voksen
Tjek kapacitetVis alle produktoplysninger
  
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.
Google
Sådan kan du opleve Danmarks Jernbanemuseum
fra 1.720,53 kr.
Flere oplysninger
Anmeldelser (340)
Filtrer anmeldelser
340 resultater
Medlemsvurdering
184
129
25
2
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
184
129
25
2
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 340 anmeldelser
Anmeldt d. 12. februar 2022 fra mobile enheder

Mange år siden jeg sidst var her.
Der er sket noget, men ikke så meget som jeg havde troet. Ja der var noget om de nye letbaner og mere om kongesalon vogne end jeg kan huske fra sidst.
Men ellers lidt skuffet. Sidste gang jeg var her var det godt nok sommer med en masse aktiviteter udenfor. Denne gang var der intet ekstra aktiviteter. Hverken indenfor eller ude og det var i vinterferien.
Når man nu skal betale ekstra for at komme ind i vinterferien, så kunne de også gøre noget ekstra for os gæster. Men her skuffede de mig.

Dato for oplevelse: februar 2022
Tak, 626iane
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
jernbanemuseum, Gæsteansvarlig hos Danmarks Jernbanemuseum, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. februar 2022

Hej, tak fordi du har taget dig tid til at anmelde museet. Vi beklager at jeres oplevelse ikke levede op til forventningen. Vores mange vinterferieaktiviteter (koncert, skuespil, film mm.) startede af først op søndag, hvor i besøgte museet lørdag.

Med venlig hilsen Danmarks Jernbanemuseum

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 4. november 2021

Vi besøgte stedet med vores 3-årige søn, der er helt vild med toge.

Vi var meget imponeret over de forskellige udstillinger. Man kunne flere steder komme ind i togene og kigge, og så havde de legeområder inde og ude.

Vores søn var meget underholdt af "mini tog"-turen udenfor, og muligheden for at finde et sted hvor man kan spise sin medbragte mad - var der massere af.

Vi var rigtig kede af at opleve at forældre gang på gang var ligeglade med museets skilte og henvisninger. Flere steder står der at tingene ikke må røres, men at man som forældre løfter sit barn over afspærringen er mig en gåde. Jeg blev nødt til at kommentere på det de gange jeg så det, og blev mødt af sætningerne:

"Jamen, det sker der ikke noget ved.."

"Mit barn skal have en god oplevelse, og selvfølgelig må h-n røre det"

"Du skal blande dig udenom, skiltet gælder ikke os"

Dette resulterede i at vores søn selvfølgelig også ville prøve de ting, der tydeligt var skiltet med ikke måtte røres. Det blev lidt trættende i længden at skulle forklare ham hvorfor nogen var ligeglade med museets ejendele - og andre ikke var..

Dato for oplevelse: maj 2021
2  Tak, Niclas T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
jernbanemuseum, PR-chef hos Danmarks Jernbanemuseum, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. december 2021

Kære Niclas

Vi er glade for at I og jeres søn havde en god dag på museet, med madpakker og minitogs ture.
Vi beklager meget jeres oplevelse med andre gæster, og vi vil i fremtiden forsøge at sætte bedre ind i forhold til dette. Så tak for at gøre os opmærksom på problemet.

Med venlig hilsen
Danmarks Jernbanemuseum

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 22. august 2021

Hvis man kommer til Odense, MÅ/SKAL man bare opleve dette fantastiske sted, fantastiske renoverede tog - køretøjer - historier

Dato for oplevelse: august 2021
1  Tak, 855JohnL855
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
jernbanemuseum, PR-chef hos Danmarks Jernbanemuseum, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. september 2021

Kære John Mange, mange tak for din flotte anmeldelse Med venlig hilsen Danmarks Jernbanemuseum

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 25. juli 2021

Vi besøgte museet Juni 2021. Vores søn på 4 var ovenud begejstret for stedet, han elsker alt med tog. Vores 8 årige datter var noget mere skeptisk, men synes området med interrail var ganske spændende.

Årsagen til overskriften skete dog dagen efter vores besøg. Vi skulle tilbringe dagen i Odense og havde planlagt at opbevare vores kuffert på Odense Banegård, desværre var deres system nede. I ren og skær desperation spurgte vi hos Jernbanemuseet om de kunne opbevare kufferten for os i et af deres skabe. Det indvilligede de i. I skal bare vide at i reddede vores dag i Odense, 1000 tak.

Og til slut vil jeg sige, hvis man er den mindste smule til tog, så besøg stedet her !

Dato for oplevelse: juni 2021
1  Tak, Jan_Bruns
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
jernbanemuseum, PR-chef hos Danmarks Jernbanemuseum, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. september 2021

Kære Jan Mange tak for anmeldelsen! Vi er glade for vi kunne hjælpe og I havde en god oplevelse her på museet. Med venlig hilsen Danmarks Jernbanemuseum

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. juli 2021

Rigtig spændende og giver masser af historie. Kan klart anbefales til familier og dem der har interesse i tog.

Dato for oplevelse: august 2020
Tak, Fl0sk88
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
jernbanemuseum, PR-chef hos Danmarks Jernbanemuseum, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. september 2021

Kære Fynboen Mange tak for alle stjernerne og anmeldelsen! Vi er glade for, du havde en god oplevelse her på museet. Med venlig hilsen Danmarks Jernbanemuseum

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser