“Perfekt sted for dem som allerede har prøvet de normale køkkener”
Anmeldelse af Mitchell's Carvery

Mitchell's Carvery
nr. 16 af 479 Restauranter i Odense
Prisklasse: 109 kr. - 269 kr.
Restaurantoplysninger
Anmeldt for 4 uger siden fra mobile enheder

Betjening, mad og stemning var kanon.

Vi var et par som var pp en date, og var nysgerrig på lidt finere engelsk mad. Vi har prøvet rigelig fra fansk, italiensk, japansk etc, men ikke engelsk.
Vi bestilte 2 retter hver med vinmenu, vand og sides for omk 900kr.
Vi fik vagtelæg til forret, og hver fik vi ribeye og fishnchips. alle retter var virkelig velsmagende, og vi blev begge mætte af 2 retter hver. De har en særlig måde at lave fritter på, som var virkelig lækker.
Vinen var virkelig god, jeg nød særligt deres Chardonnay.

Fin indretning, og hyggelig service. De var gode til at tilpasse vin til maden, og var gode til at svarer på spørgsmål.

Dato for besøg: september 2024
Tak, 186marcusj
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 10. august 2024

Fantastik Fish'n'Chips af lækker, frisk fisk. Spændende engelske special-øl, som tjeneren kunne fortælle om. Herlig autentisk indehaver, der forstår balancegangen mellem at hygge om gæsterne og lade dem være. Rolig og hyggelig restaurant.

Dato for besøg: juli 2024
Tak, Jens N
Anmeldt 23. juli 2024

Mega lækker mad og øl fra England
En virkelig behagelig vært og hyggelige omgivelser
Vi kommer helt sikkert igen for også at prøve frokost menuen

Dato for besøg: juli 2024
Tak, Wander55634770070
Anmeldt 30. juni 2024

Dejlig brunch med udvalgte lækkerier.flot anrettet og god kvalitet. Næsten som at være lidt væk fra fra Danmark for en stund.

Dato for besøg: juni 2024
Tak, Maps40083147245
Anmeldt 16. juni 2024

Lækre hjemmelavede retter. Hygge og ingen stress. Stor restaurant med børneområde. Et af byens bedste spisesteder til både brunch, frokost og aften. Fremragende betjening. Stort øludvalg. Formentlig Danmarks bedste Fish & chips.

Dato for besøg: juni 2024
Tak, JToldsted

Rejsende, der kiggede på Mitchell's Carvery, kiggede også på

Odense, Fyn og Øer
Odense, Fyn og Øer

Har du været i Mitchell's Carvery? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering