“Lige den engelske restaurant, man har brug for”
Anmeldelse af Mitchell's Carvery

Mitchell's Carvery
nr. 16 af 479 Restauranter i Odense
Prisklasse: 109 kr. - 269 kr.
Restaurantoplysninger
Anmeldt 17. september 2023 fra mobile enheder

Vi var forbi til frokost og blev mødt af professionel og venlig betjening og en rigtig charmerende atmosfære. Udvalget af cider og øl var alt, vi havde brug for, og det var svært at vælge, hvad vi skulle spise, for der var mange lækre og klassiske engelske retter at vælge mellem. Portionerne var helt perfekte, og maden var både smagfuld, med raffinerede nuancer og alt i alt meget tilfredsstillende. Vores eneste fortrydelse var, at vi ikke gemte plads til at bestille dessert. Det må blive næste gang!

Dato for besøg: september 2023
Tak, 160pernillet
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 7. september 2023

Jeg har spist på Mitchell's Carvery 2 gange nu. Den første gang var helt fantastisk, men anden gang endte desværre med at være en lidt ærgelig oplevelse.

Jeg var der inde i forbindelse med min fødselsdag d. 31 august. Min veninde og jeg kommer ind og får et bord og bestiller kort efter kl 18. Vi er ret sultne og venter spændt på vores mad. Der går nok 50 minutter før vi får vores mad. Det skal lige siges at der var 2 andre borde i restauranten på dette tidspunkt.

Maden smager fantastisk og vi nyder den fuldt ud. Da vi er tæt på færdige er vi dog stadig lidt sultne og tænker at vi vil have dessert, så inden vi er helt færdige med hovederetten, bestiller vi en banoffee pie og en Scone med Clotted cream.
Vi forventer at der måske går lidt tid, men vi ender med at vente næsten halvanden time, på vores dessert. - Derudover havde vi bestilt en iced mocha og en varm kakao og den varme kakao smagte af kogt vand (så den sendte vi tilbage). Derudover var det ikke clotted cream vi fik til vores scone, men bare whipped.

Jeg har udemærket forståelse for at køkkenet var overbelastet den dag. Men i den tid vi sad der, var der måske 6 andre borde og 1,5 time er virkelig lang tid at vente på 1 lille tærte og en opvarmet scone. OG SPECIELT til den pris vi gav for det.

Tjeneren tilbød at vi ikke skulle betale for vores varme drikkevare, men det havde kun inkluderes mochaen, fordi den varme kakao havde vi jo ikke fået?

Jeg håber at det kun er en engangoplevelse, fordi jeg vil utrolig gerne tilbage til Mitchell's Carvery. Der er hyggelige omgivelser og god mad, men jeg gik desværre derfra med en utrolig skidt oplevelse sidst.

Dato for besøg: august 2023
    • Stemning
    • Mad
Tak, andrealyngs
Anmeldt 30. april 2023 fra mobile enheder

Super godt og hyggeligt sted . Ejeren er meget dedikeret og yder en fantastisk service. Maden er autentisk og ægte engelsk, lavet af gode råvarer og med kærlighed. Tro ikke at engelsk mad er tung og kedelig. Det er ihvertfald ikke tilfældet her. Vi kommer helt sikkert igen.

Dato for besøg: april 2023
Tak, 37carstenl
Anmeldt 6. april 2023

Hyggelig stemning, venlig betjening og god mad. Portionerne var dog alt for små til prisen, og dette kommer fra en familie som er vant til at spise i Københavnsområdet og som normalt ikke spiser meget.

Dato for besøg: april 2023
    • Mad
Tak, jiranie
Anmeldt 24. marts 2023 fra mobile enheder

Autentisk engelsk mad.
Yderst venlig og opmærksom tjener.
Hygge atmosfære.
Kan kun anbefales.
Prisniveauet er rimeligt.

Dato for besøg: marts 2023
Tak, Journey35225968164

Rejsende, der kiggede på Mitchell's Carvery, kiggede også på

Odense, Fyn og Øer
Odense, Fyn og Øer

Har du været i Mitchell's Carvery? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering