Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Jan_Herlev
Ko Lanta, Thailand

City Hotel Odense var et dejligt lille hotel.

Anmeldelse af City Hotel Odense
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 3. aug. 2020
City Hotel Odense var et dejligt lille hotel. Hotellet har en fantastisk belligenhed i forhold til Odense midte, og det var også derfor det blev valgt.
Personalet var ultra venlige og hjælpsomme. Både dem i reception og i spisesalen.
Morgenmaden var fin uden det store, men der var hvad der skulle være og altid friskt brød.
Rengøringen på værelset kunne være bedre, men holdningen er lidt anderledes mht personale på værelserne i Corona-tiden.
Vi var uheldige at vores værelse lå i stuen lige ud til et busstoppested, hvilket gav noget larm om natten og de tidlige morgen timer. Men problemet var ikke så stort, så vi undersøgte andre muligheder.
Værelset var fint - lille, ingen køleskab.
Fint, moderne og rent badeværelse.
Fint WI-FI.
Gratis kaffeautomat med god kaffe.
Skøn tagterrasse med gode møbler.
Der var ikke plads til alle biler på hotellets P-plads, men der var masser af pladser på de omkring-liggende veje, hvilket vi benyttede os af de fleste nætter.
Vi kommer gerne igen, næste gang vi skal bo i Odense.
Dato for ophold: juli 2020
Værelsestip: Man skal fravælge værelser i stueetagen ud mod Hans MulesGade grundet bus-larm.
5,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerService
4,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
0.2 km fra City Hotel Odense
    850 kr.
2.7 km fra City Hotel Odense
9.0 km fra City Hotel Odense
Gratis wi-fi
Vi overnatte på dette dejlige bed and breakfast sted. Hvor der var en virkelig sød vært som tog sig tid til at snakke. Hun lavede den mest fantastiske morgen mad til os til kun 75 kr så kommer du forbi må du ikke gå glip af denne❤️
    677 kr.
  • Agoda.com
5.8 km fra City Hotel Odense
Vis flere hoteller i Odense
Anmeldt d. 2. august 2020 fra mobile enheder

Fremragende sted. Med god morgenmad. Desværre blev vores ophold lidt ødelagt af dårlig søvn.
Deres definition af en dobbeltseng er 2 enkeltsenge som udover at være meget bløde også glider fra hinanden. Med det resultat min kæreste faldt ned på gulvet imellem sengene.

Dato for ophold: august 2020
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, ramgilbornholm
Anmeldt d. 19. juli 2020 fra mobile enheder

Tak for et dejligt ophold ☺️
Har været i Odense for første gang, skulle bare lige opleve lidt, men hold da op, hvor var der meget at se...😅 Så det var dejligt med den placering og den modtagelse man fik 👏🏻👏🏻👏🏻 når man startede eller kom tilbage efter en tur ☺️
Vh Michael.

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste alene
Tak, michaelkjerm
Anmeldt d. 11. juli 2020

En rigtigt hyggeligt familiehotel, der ligger meget centralt i byen, men alligevel i et roligt kvarter. Gode og renholdte værelser - og en dejlig tagterrasse. Morgenmadsbuffet, der har det basale. Her kører man billige standardløsninger, og det er jo i de fleste tilfælde også alt godt.

Dato for ophold: juni 2020
    • Værelser
    • Renlighed
2  Tak, SteenJA
Anmeldt d. 28. juni 2020

Super hyggelig hotel, tæt på alt. Og der hvad man har brug for. Super venligt imødekommende personale. Morgenbuffet var god, man blev mæt, der manglede ikke noget. Måske ville det være en god ide at investere i en ventilation. Vi kommer igen

Dato for ophold: juni 2020
    • Renlighed
Tak, leneespe
Anmeldt d. 12. januar 2020

Weekendophold i Odense, hvor vi ankom med tog. Tæt på stationen og tæt på byens centrum. Hyggeligt, pænt og rent hotel med en super fin service fra start til slut. Ingen støj, selv om hotellet ligger ved en vej. Pæne værelser og funktionelt badeværelse. Morgenbuffet med fin morgenmad og præsentabel opholdsstue med aviser og TV. Vi følte os meget velkommen og personalet meget opmærksom på gæsterne.

Dato for ophold: januar 2020
1  Tak, haravn
CityHotelOdense, Chef  hos City Hotel Odense, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. januar 2020

Kære Haravn,
Tusind tak for de enormt flotte ord, de giver helt røde kinder.
Håber at kunne byde dig/jer velkommen en anden gang.
MVH Elisabeth Hotelchef

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC