Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
missherrstrom

Altid venlig og smilende

Anmeldelse af Scandic Odense
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 25. jul. 2024
Hotellet er fin kvalitet til pengene. De har skabt rum til at børn kan være med og være underholdt på en god måde med område til kort og brætspil samt et tumle og tegne rum.
Sengene er behagelig og værelserne i flot design.
4,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerVærelser
4,0 ud af 5 boblerSted
4,0 ud af 5 boblerRenlighed
4,0 ud af 5 boblerService
5,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Problemer med denne anmeldelse?
Tom Filstrup, General Manager hos Scandic Odense, svarede på denne anmeldelse
Svarede for 2 uger siden
Tusind tak for det fine review - det er vi alle meget glade for. Håber vi må byde velkommen igen en anden gang!
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
1.125 kr.
    736 kr.
  • eDreams
6.9 km fra Scandic Odense
Gratis wi-fi
Vi overnatte på dette dejlige bed and breakfast sted. Hvor der var en virkelig sød vært som tog sig tid til at snakke. Hun lavede den mest fantastiske morgen mad til os til kun 75 kr så kommer du forbi må du ikke gå glip af denne❤️
Få bonusser med One Key
Vis flere hoteller i Odense
Anmeldt d. 18. juli 2024

• Rejsetype: Rejste med familie
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af Tripadvisor LLC eller dennes partnere. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Tom Filstrup, General Manager hos Scandic Odense, svarede på denne anmeldelseSvarede for 2 uger siden

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 11. juli 2024

det var en dårlig oplevelse da vi ikke fik det værelse vi havde booket i november 2023, og så blev vi lovet om mandagen at vi ville få det værelse alligevel men det sket ikke kunne vi konstatere.

Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Tak, irenesolbjergflex
Tom Filstrup, General Manager hos Scandic Odense, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. juli 2024

Vi kan kun beklage, at vi har fejlet med reservationen og efterfølgende ikke løst dette efter henvendelse mandag. Det er naturligvis ikke godt nok. Håber dog vi må ses en anden gang - og gøre oplevelsen bedre. God sommer!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. juni 2024

Pænt slidt hotel, trænger til at blive renoveret, service er fint men bygninger og værelser nej , finder noget andet indtil det er renoveret

Dato for ophold: juni 2024
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, lars07072024
Tom Filstrup, General Manager hos Scandic Odense, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. juli 2024

Mange tak for besøget og for din feedback - hvor vi NATURLIGVIS er meget kede af oplevelsen af, at vi er et slidt hotel! Vi gør alt for at vedligeholde og renholde vores hotel - og oven i det altid levere bedst mulig service - og det er vi naturligvis kede af ikke rammer forventningerne. Vi vil se til, at vi fortsætter med at være helt up to date - så tak for dit indspark! God sommer!

Anmeldt d. 8. april 2024

Vi havde en enkelt overnatning i en suite. Omend selve suiten var fin, var der kun 1 badeværelse til et 4-personers rum, og der var kun mangelfuld oprydning. Morgenmaden var også god, men knapt nok en 5-stjernet oplevelse. Det eneste der var tip-top var servicen fra personalet.

Dato for ophold: april 2024
  • Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 475samj
Tom Filstrup, General Manager hos Scandic Odense, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. april 2024

Mange tak for besøget . Jeg er ked af at vi ikke har kommunikeret godt nok i forhold til antal badeværelser på vores junior-suite - samt at der var mangelfuld oprydning. Sidste er naturligvis ikke godt nok!
Jeg er glad for de rigtig dejlige kommentarer om teamet - det glæder os alle meget!
Håber vi ses igen en anden gang!

Anmeldt d. 25. februar 2024

Dato for ophold: februar 2024
  • Rejsetype: Rejste alene
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Tom Filstrup, General Manager hos Scandic Odense, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. februar 2024