Laveste priser for dit ophold
Scandic Hotels
Expedia.com167 US$
Hotels.com167 US$
Priceline167 US$
Vis 15 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Anmeldt d. 28. august 2022

Dato for ophold: august 2022
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af Tripadvisor LLC eller dennes partnere. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Tom Filstrup, General Manager hos Scandic Odense, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. september 2022

Indberet svar som upassende
Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 29. juli 2022

Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Tom Filstrup, General Manager hos Scandic Odense, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. august 2022

Anmeldt d. 26. juli 2022

• Rejsetype: Rejste med familie
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels

Anmeldt d. 22. juni 2022

Blev mødt af et hotel i kedelige omgivelser af en træt og ikke løsningsorienteret receptionist.
Man burde orientere om at der kræves fysisk kort selvom værelset er forudbetalt
Bred vifte af muligheder i morgenmads buffeten, men fx var kanelsneglene bestemt ikke friske og ret tørre
Vælger andet hotel næste gang hej overnatter i Odense

• Rejsetype: Rejste med familie
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Tak, Lene S
Tom Filstrup, General Manager hos Scandic Odense, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. juni 2022

Kære Fru Høgh! Jeg er meget ked af din ikke gode oplevelse på flere områder. Det er bestemt ikke vanlig standard - og det beklager jeg. Jeg håber - selv om du skriver andet - at vi må få lov til at byde velkommen en anden gang. Så må du endelig kontakte mig direkte - og jeg vil gøre alt for en god oplevelse.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 8. maj 2022 fra mobile enheder

Klassisk Scandic, alt er som man forventer ved et Dansk Scandic hotel. Jeg fik er godt værelse ud til det grønne område bagved hotellet, bagved det grønne område logger motorvejen som man godt kunne høre summe i baggrunden.
Hotellet ligger 10 min i bil fra Centrum og tilbyder Scandic kæmpe morgen buffet som jeg ikke har en finger at sætte på. Overalt et godt og solidt standard hotel nær motorvej og Centrum.
Meget imødekommende personale

Dato for ophold: maj 2022
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, J0hn_travel
Tom Filstrup, General Manager hos Scandic Odense, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. maj 2022

Mange tak for besøget - og for det fine review med mange gode kommentarer. Det glæder hele teamet meget - og vi håber, vi må byde velkommen en anden gang!