Laveste priser for dit ophold
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Booking.com
Tripadvisor144 US$
StayForLong
Agoda.com144 US$
Vis 17 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Hoteller i nærheden
Anmeldt d. 22. juli 2023 fra mobile enheder

Som tidligere by-bo i Odense glædede jeg mig til at overnatte et par dage med min familie på Hotel Knudsens Gård. Oplevelsen blev dog desværre ikke helt så god som forventet.

Vi bestilte vores hotel-overnatning via Hotels.com. Vi prøvede faktisk at ringe direkte til hotellet og bestille, da vi som familie gerne ville overnatte på samme værelse. Desværre var det ene barn lidt for gammel - så ingen fleksibilitet her. Nå men OK - regler er regler og vi endte med at bestille via Hotels-com. Prisen her var i øvrigt meget billigere end hvis vi bestilte hos direkte hos hotellet - så fint nok, det vil jeg anbefale andre at gøre.

Vi måtte så bestille to dobbelt-værelser til os i stedet. Man kunne vælge mellem standard og superior værelser. Vi valgte te superior-værelser, men jeg er meget i tvivl om hvorvidt det var det vi fik (det var i hvert fald meget skrabede) - men ok, fint nok, vi skal jo bare overnatte.

Vi havde også bestilt middag på restauranter om aftenen i forbindelse med min fødselsdag, hvor vi også havde inviteret flere fra min familie. Der var en menu som var på tilbud for måneden - og som de fleste bestilte. To ved bordet endte med at bytte desserter - og så var det pludselig en HELT anden pris, da de jo kunne se, at de ikke konsekvent havde holdt sigt til menuen. Det har jeg godt nok aldrig oplevet før - men som personalet sagde - sådan er det bare. Meget småligt.

Grundlæggende er min oplevelse desværre, at personalet er meget lidt fleksible - og ikke helt den oplevelse jeg havde forventet af stedet.

Værelsestip: Vær opmærksom på, at værelser ikke er af den standard de giver sig ud for. Betjeningen på hotellets restaurant her meget at ønske.
Dato for ophold: juli 2023
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Thomas K
Anmeldt d. 26. juni 2023

Flot hotel i skønne omgivelser med en super atmosfære.
Værelserne var store, flotte og rene og alt var som det skulle være.
Derudover var morgenmaden også helt perfekt og der manglede intet.
Dejligt ophold.

Dato for ophold: juni 2023
  • Rejsetype: Rejste med venner
Tak, JannickJonsson
Anmeldt d. 18. august 2022 fra mobile enheder

Et dejligt hotel med gode rummelige og pæne værelser. Servicen var i top hele vejen igennem. Morgenmaden var ok. Der var, hvad der skulle være. Restauranten var hyggelig. Vi havde købt et ophold med en 2retters den første aften. Maden var god og rigelig. Mulighed for at lave kaffe og the på værelset. Der var dog meget lydt fra overboens badeværelse. Vi kunne tydeligt høre når det blev anvendt. Hotellet ligger ud til en trafikeret vej til den ene side og en tankstation på den anden. På tanken var man ved at bygge en vaskehal. Det foregik fra kl. 7 om morgenen til kl 7 om aftenen. Men det er forhåbentligt midlertidigt. Der var en stor terrasse hvor man kunne sidde. Og en stor have.

Værelsestip: Det kan være svært at finde parkering hvis man ankommer sent.
Dato for ophold: august 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Tytters1
Reception Hotel Knudsens Gaard, Andet hos Best Western Hotel Knudsens Gaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. august 2022

Hej Tytters1,

Mange tak for jeres fine anmeldelse af vores hotel og restaurant. Det er dejligt at læse, I har nydt at være hos os. Vi håber på igen at kunne byde jer velkommen.

Hotel Knudsens Gaard

Anmeldt d. 19. februar 2022 fra mobile enheder

Fint gammelt sted. Dejlig restaurant og fin morgenmad. Værelserne er outdatede men rene og funktionelle. Man får bare ikke rigtig hotelfornemmelsen når der er 80’er møbler og plakater

Hotellet ligger ved ringvejen. IKKE gåafstand til byen. Kun lidt trafikstøj.

Dato for ophold: februar 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Bente W
Reception Hotel Knudsens Gaard, Andet hos Best Western Hotel Knudsens Gaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. februar 2022

Hej Bente805,

Mange tak for besøget hos os. Vi er glade for at høre, du nød opholdet hos os.

Vi ligger ca. 2km syd for centrum, så på en solskinsdag vil de 20-30 minutter (alt efter farten man går i) være herlige, hvis man har bentøjet til det. Så kan man parkere gratis hos os imens man tager gåturen ned til centrum :D

Vi håber på igen at kunne byde velkommen.

Hotel Knudsens Gaard

Anmeldt d. 16. november 2021 fra mobile enheder

Dette hotel får 5 stjerner fra mig.
Her er virkelig skønt, med sød og imødekommende betjening.
Jeg har været her alene grundet arbejde.
Fik et rigtig hyggeligt værelse. Rengøringen er i top, intet at komme efter.
Gratis parkering, Netflix og en skøn seng at sove i. Kunne ikke ønske mig mere 👌🤗

Dato for ophold: november 2021
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, JKC84
Reception Hotel Knudsens Gaard, Andet hos Best Western Hotel Knudsens Gaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. november 2021

Hej JKC 84,
Tusind tak for de 5 stjerner og de rosende ord. Vi er rigtig glade for at høre, at du har nydt dit ophold og håber vi kan byde dig velkommen en anden gang.

Rigtig god dag.

Anita Agerlund