Laveste priser for dit ophold
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Booking.com
Tripadvisor144 US$
StayForLong
Agoda.com144 US$
Vis 17 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Hoteller i nærheden
Anmeldt d. 19. februar 2022 fra mobile enheder

Fint gammelt sted. Dejlig restaurant og fin morgenmad. Værelserne er outdatede men rene og funktionelle. Man får bare ikke rigtig hotelfornemmelsen når der er 80’er møbler og plakater

Hotellet ligger ved ringvejen. IKKE gåafstand til byen. Kun lidt trafikstøj.

Dato for ophold: februar 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Bente W
Reception Hotel Knudsens Gaard, Andet hos Best Western Hotel Knudsens Gaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. februar 2022

Hej Bente805,

Mange tak for besøget hos os. Vi er glade for at høre, du nød opholdet hos os.

Vi ligger ca. 2km syd for centrum, så på en solskinsdag vil de 20-30 minutter (alt efter farten man går i) være herlige, hvis man har bentøjet til det. Så kan man parkere gratis hos os imens man tager gåturen ned til centrum :D

Vi håber på igen at kunne byde velkommen.

Hotel Knudsens Gaard

Anmeldt d. 16. november 2021 fra mobile enheder

Dette hotel får 5 stjerner fra mig.
Her er virkelig skønt, med sød og imødekommende betjening.
Jeg har været her alene grundet arbejde.
Fik et rigtig hyggeligt værelse. Rengøringen er i top, intet at komme efter.
Gratis parkering, Netflix og en skøn seng at sove i. Kunne ikke ønske mig mere 👌🤗

Dato for ophold: november 2021
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, JKC84
Reception Hotel Knudsens Gaard, Andet hos Best Western Hotel Knudsens Gaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. november 2021

Hej JKC 84,
Tusind tak for de 5 stjerner og de rosende ord. Vi er rigtig glade for at høre, at du har nydt dit ophold og håber vi kan byde dig velkommen en anden gang.

Rigtig god dag.

Anita Agerlund

Anmeldt d. 14. september 2021

Vi afholdt montørfest fra firma Gastech 11-09-2021, alt var bare perfekt, meget lækker mad, vi var på besøg i deres vinkælder inden middagen, det gav en god stemning det var meget professionel betjening, dagen efter dejlig morgenbuffet inden hjemrejse

Dato for ophold: september 2021
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værelser
1  Tak, Boblevin
Reception Hotel Knudsens Gaard, Andet hos Best Western Hotel Knudsens Gaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. september 2021

Hej Boblevin,

Mange tak for de søde ord. Det er dejligt at høre, I har nydt at være hos os. I skal være så velkomne til at komme retur.
Rigtig god weekend.

Knudsens Gaard

Anmeldt d. 21. juli 2021

Vi har haft en dejligt ophold på Knudsens Gård, hvor vi boede på et fint værelse.
Der var en lille stykke vej ind til Odense centrum, men med bil er det ingen sag.
Ligeledes dejlig morgenmad og venligt personale

Dato for ophold: juli 2021
Rejsetype: Rejste som par
Tak, GoPlaces767308
Reception Hotel Knudsens Gaard, Andet hos Best Western Hotel Knudsens Gaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. juli 2021

Kære GoPlaces767308,

Dejligt at høre, at I har haft et godt ophold her på Gaarden.

Vi håber, at kunne byde jer velkommen en anden gang igen.

Anita Agerlund
Hotel Knudsens Gaard

Anmeldt d. 30. november 2020

Et okay hotel, hvor der er mulighed for at lufte små hunde lige rundt om hjørnet. Dejligt med parkering. middel morgenmad. okay værelser. Dejligt varmt vand i bruseren. Dog ikke det største badeværelse. Men nu var det også standard værelse vi havde. Da vi bare skulle sove der og videre næste dag.
Det var en okay seng. og ingen støj fra vejen/gaden.
De reklamere med at man kan betale med Forbrugsforeningskort - det kan man ikke.

Dato for ophold: november 2020
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Tak, tinad224
Reception Hotel Knudsens Gaard, Other hos Best Western Hotel Knudsens Gaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. december 2020

Kære Tina
Tak for din tilbagemelding vedrørende jeres nylige ophold hos os.
Det glæder os, at I har været tilfreds, og bl.a. har haft glæde af at kunne have din hund med hos os, og kunne benytte vores gratis parkering.
Der er desværre store udfordringer med at tage imod Forbrugsforeningskortet, da der ikke er megen hjælp at hente fra dem vedrørende opsætning i betalingsterminalerne. Vi er helt nye på feltet, og har ikke kunne få den hjælp der skulle til, for at være klar.
Vi beklager meget, at det derfor ikke har været muligt at benytte kortet hos os, og håber at være oppe at køre ved jeres evt. næste ophold.

Bettina, Hotel Knudsens Gaard