Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Stine v

God beliggenhed & lækker morgenmad

4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 29. sep. 2024fra mobile enheder
Boede her en enkelt nat ifbm arbejde. Stort værelse med en god seng og OK hovedpuder og dyne. Værelset var for varmt trods kølige udendørs temperatur og vinduet på klem. Boede på bagsiden af hotellet i stueetagen, og der er en del larm fra gaden bagved, men svært at undgå med en så central placering. Gå-afstand til alt og virkelig hyggeligt kvarter, især efter ombygningen af centrum.
Pænt badeværelse med god bruser. Der er ingen vaskeklude, hvilket er lidt irriterende.
Morgenmaden er rigtig god og buffeten virkelig appetittelig! Comwells lav-selv-vafler er altid gode, selvfølgelig lokal brunsviger, men også sunde muligheder.

Som mindre gruppe (vi var 11), er der ikke mange steder at sidde sammen omkring en drink (hvis der var andre muligheder end lige omkring receptionen, var det ikke tydeligt) - der var en meget stor gruppe samtid, som optog al plads i loungeområdet.

Vender bestemt tilbage i privat regi
Dato for ophold: september 2024
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Problemer med denne anmeldelse?
Svarede 1. okt. 2024
Kære Stine.

Vi er glade for din anmeldelse, og er glade for du synes om hotellet.

vi glæder os overordentligt til at se dig igen.

Du ønskes en rigtig god dag.

Receptionen.
Comwell H. C. Andersen.
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Hoteller i nærheden
  • Agoda.com
7.9 km fra Comwell H. C. Andersen Odense Dolce by Wyndham
Vis flere hoteller i Odense
Anmeldt d. 5. august 2024

Ved ankomst fik vi ikke noget information omkring den Forkælelsespakke, jeg havde bestilt til vores 10 års bryllupsdag, så vi blev nødt til selv at forklare receptionisten, hvad der var med i pakken, og så spørge ind til hvor og hvornår vi ex kunne få kaffe og kage ved ankomst, samt velkomstbobler. Det mente receptionisten nok burde stå klar på værelset - men det gjorde det ikke. Så måtte jeg gå ned til receptionen igen, og da blev jeg henvist til restauranten, som kunne forklare lidt mere om det.

Da vi endelig besluttede os for at få velkomstkage og kaffe, skulle vi vente 10 min. på en tjener, og da han endelig kom sagde han blot at "så skal vi også skynde os lidt, da man kun kan få kage indtil kl. 17". Vi forklarede at det havde vi ikke fået oplyst i receptionen, men om han vidste hvad det var for en slags kage, og til det svarede han "det ved jeg ikke, men det kan jeg lige undersøge". Herefter fik vi så endelig vores kaffe og kage.

Om aftenen skulle vi så have middag i hotellets restaurant. Da tjeneren kommer, får vi som det første at vide, at vi skal have en 2-retters menu, som en del af Forkælelsespakken. Men her bliver jeg i tvivl, da jeg mener det er en 3-retters, der er inkluderet. Jeg må igen undersøge sagen selv på min mobil, og det var en 3-retters menu, der var inkluderet - hvilket jeg så må oplyse til tjeneren. Det er ok med hende, så hun laver det om til en 3-retters - men det burde ikke være nødvendigt for gæsterne at skulle oplyse om dette.

Maden var ok, men middelmådig. Forretten bestod af 1-2 skiver gravad laks med rå blomkål til. Det kan godt være det er smag og behag, men rå og hårde blomkålsbuketter er altså ikke det nemmeste at skære over med kniv og gaffel, så der havner nemt et par stykker blomkål på dugen, hvis bestikket smutter. Jeg forstår ikke, at man ex ikke bare lige har blancheret blomkålen - det smager 10x bedre og er meget nemmere at spise. Men igen, smag og behag.

Til hotellet: Forbered jeres personale på de pakker, som I tilbyder, og hvad de indeholder. Oplevelsen er så meget bedre, hvis man bliver mødt af personale, som kan forklare alt det praktiske ved ankomst - så gæsten ikke bliver i tvivl, og selv skal undersøge det hele, og sendes fra den ene person til den anden for at få svar på simple ting.

Ex når man har købt en pakke som Forkælelsespakken, så har man en klar forventning om, at man bare koble af med sin partner, og at hotellets personale har styr på tingene, så man ikke selv skal undersøge ting, og spørge om det ene og det andet.

Værelsestip: Hvis I har købt en pakke som ex Forkælsespakken, så hav beskrivelsen af hele opholdet - og hvad det inkluderer - klar på mobilen som backup.
Dato for ophold: august 2024
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
Tak, Martin J
Comwell H C Andersen Reception, Gæsteservice/reception hos Comwell H. C. Andersen Odense Dolce by Wyndham, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. september 2024

Kære Gæst,

Tusind tak for at dele din feedback med os, det sætter vi stor pris på.

Jeg sørger for, at din oplevelse når rundt både hos reception og restaurant, så vi kan forbedre service.

God dag

Anmeldt d. 19. juni 2024

Dejligt hotel som ligger centralt i byen. Venligt personale og god med. Desværre blev vi vækket RIGTIG mange gange i løbet af natten (lørdag til søndag) af fulde mennesker på vej hjem fra byen... :-(

Dato for ophold: juni 2024
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, miarin2024
Comwell H C Andersen Reception, Gæsteservice/reception hos Comwell H. C. Andersen Odense Dolce by Wyndham, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. juni 2024

Kære Miarin2024

Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på

Hilsen Receptionen

Anmeldt d. 22. marts 2024 fra mobile enheder

Tak for perfekt oplevelse.

Var til konference i to dage, her i ugen, med flere hundrede gæster.
Det forløb fantastisk.

God frokostbuffet- og perfekt afviklet med første ret serveret ved bordet.
Aftenmenuen var vovet og rigtig god.
Fantastisk lokal dessertvin fuldendte aftenen.
Sædvanlig fremragende morgenmad på hotellet og imødekommende personale.

Jeg skal bo på et andet hotel end Comwell fem enkelt overnatninger de næste to måneder.
Jeg har allerede fortrudt at jeg ikke valgte Comwell

Dato for ophold: marts 2024
Tak, Bogorm b
Comwell H C Andersen Reception, Gæsteservice/reception hos Comwell H. C. Andersen Odense Dolce by Wyndham, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. marts 2024

Kære Bogorm,

Tusind tak for din anmeldelse, det glæder os at vi har givet dig en god oplevelse

Vi vil glæde os til at byde dig velkommen en anden gang du skulle få brug for overnatning

God påske

Hilsen Receptionen

Anmeldt d. 4. februar 2024

Super nærværende personale, skønt rummeligt værelse - boede på superior og var meget tilfreds
I baren blev der serveret nogle af de bedste drinks jeg nogensinde har smagt. Middagen var en specielt vegansk 3 retters menu , der var ingen der savnede kødet- det var det rene trylleri

Dato for ophold: februar 2024
Tak, Vipse Mynthe M
Comwell H C Andersen Reception, Gæsteservice/reception hos Comwell H. C. Andersen Odense Dolce by Wyndham, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. februar 2024

Kære Vipse,

Tusind tak for din feedback og anmeldelse

Det glæder os at du har nydt opholdet og vi håber at kan byde velkommen tilbage en dag

Anmeldt d. 3. februar 2024 fra mobile enheder

Vi fik mørkt værelse der var lettere slidt og vedligeholdelse tilfældigt m forskellige træklodser under spejlhylde og lign. Morgenbord fint - savner dog mulighed for forskellige kaffetyper. Hotellet ligger dejligt centralt og med parkeringsmulighed - dog mod betaling.

Værelsestip: Byen byder på masser af spændende restaurant cafe og vinbar
Dato for ophold: februar 2024
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Lis B

Kære Lis,

Tak for din feedback og anmeldelse, det sætter vi stor pris på

Vi håber at kan byde velkommen tilbage en dag