Deres bar var kedelig og trist, og det ellers søde personale ,havde ikke meget forstand på at servere eller lave Drinks
Desuden løb de tør for alle former for Øl !!!! lørdag over middag ,og trods flere hoteller i gaden af samme ejer og i Odense gennerelt,ville og gjorde man ikke forsøg på at udbedre manglerne ,hvilket er meget underligt i et fyldt hotel,med blandt en gruppe på 22 mænd på "kultur" og spise drikke weekend var blandt de mange gæster , !!!
Ankom til Hotellet kl 12.45 ( Indtjekning er kl 14.00) jeg spurgte pænt om vi evt kunne ,hvis værelset var klar,komme ind på det ,
Damen oplyste at værelse var klar , Men at det ville koste 100.00 kr at komme ind en time før !!!!!!! , Dog kunne hun godt opbevare baggage ,jamen dog hvor heldigt
Da vi efter 2 overnatninger skulle afsted ,( udtjekning kl 11.00) og forlod Hotellet kl 9.45 spurgte jeg pænt i receptionen om 100 kr retur da vi jo forlod værelset en time før udtjekning, det kunne der absolut ikke være tale om svarede damen desværre 🙃 det syntes jeg dog var meget rimelige da deres politik jo er at et værelse koster 100 kr pr time hvis man...Dejlige senge og et stort og rart værelse ( 114) okay "bibliotek salon" at sidde i , Og fri afbenyttelse af kaffe og the i døgndrift ( et stort plus,tak for det)
Da vi efter 2 overnatninger skulle afsted ,( udtjekning kl 11.00) og forlod Hotellet kl 9.45 spurgte jeg pænt i receptionen om 100 kr retur da vi jo forlod værelset en time før udtjekning, det kunne der absolut ikke være tale om svarede damen desværre 🙃 det syntes jeg dog var meget rimelige da deres politik jo er at et værelse koster 100 kr pr time hvis man ankommer lidt tidligt
Og så deres morgenmad , der var nok af det, der var, men gennemført kedeligt og trist tørt og uinspireret,
Det kan og bør i gør meget bedre kære ejere !!!!
Men som sove sted og lokalisering er stedet fintMere
Vis færre