Priceline
Lol.travel
Hotels.com
Vis 11 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
jugglerq
GOLF OPHOLD
Anmeldelse af Hotel Odense
Anmeldt 24. apr. 2023
FINR VÆRELSER, HØFLIG BETJENING, GOLFOPHOLD MED AFTENSMAD OG MORGENMAD INCL. GREENFEE ENESTE MINUS VAR AT BØFFERNE HAVDE FÅET FOR LIDT
ELLERS VAR ALT PERFEKT OGSÅ ODENSE EVENTYR GOLF SOM STOD PERFEKT
5.2 km fra Hotel Odense
Bar/lounge
Vis flere hoteller i Odense
Anmeldt d. 15. april 2023

Et stort værelse. Der er rent i både værelset og badeværelset. Ingen larm fra gangene og gaden. Der er god plads samt gratist parkering. Hotellet ligger meget tæt på alt, storcenter, Ikea og Bilka osv.

Dato for ophold: april 2023
Tak, Hanne C
Tina van der Zee, Ejer hos Hotel Odense, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. april 2023

Kære Hanne,
Tak for din dejlig anmeldelse.
Vi er glade for at du har nydt dit ophold ved os og har været tilfreds.
Håber på at se dig en anden gang.
Signe, reception

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 30. marts 2023 fra mobile enheder

Fantastisk skønt hotel ophold. Værelset var rent og pænt, service var i top. Vi spiste på hotellets restaurant Fionie både aftensmad og morgenmad, og alt var virkelig lækkert. Der var hyggeligt at sidde i baren om aftenen og få en drinks. Virkelig skøn ophold 🌞

Dato for ophold: marts 2023
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Bonnie S
Tina van der Zee, Gæsteservice/reception hos Hotel Odense, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. april 2023

Kære Bonnie,
Mange gange tak for din dejlig anmeldelse. Vi er rigtig glade for at I har nydt Jeres ophold ved os.
Håber at vi ser Jer igen på vores hotel.
Signe, Reception

Anmeldt d. 3. februar 2023

Det er godt hotel med store rene værelser et ekstra plus er cromcast mulighed til fjernsyn.
løbebånd i kælder kunne godt trænge til en udskiftning men ellers en rigtig fin fitness afsnit i kælder.

Dato for ophold: januar 2023
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Rune B
Tina van der Zee, Gæsteservice/reception hos Hotel Odense, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. februar 2023

Kære 636RuneB
Tak for dine dejlige anmeldelse omkring vores hotel. Vi er glade for at se at du har nydt dit ophold og har haft det godt.
Jeg vil taget det med vores løbebånd videre, så vi kan få kigget på det.
Endnu en gang tak, vi håber at se dig på vores hotel igen.
Signe, Reception

Anmeldt d. 10. november 2022

Værelserne var rigtig fine til prisen. Sengene var gode - dog synes jeg personligt dynerne var lidt for varme, men min mand synes de var perfekte.
Badeværelset var ikke særlig luksuriøst, men igen passede det fint til prisen.
Morgenmaden var rigtig god.

Dato for ophold: november 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Kimmie J
Tina van der Zee, Gæsteservice/reception hos Hotel Odense, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. november 2022

Kære gæst,

Tak, fordi du skrev vedrørende dit nylige ophold hos os.

Vi sætter stor pris på at have dig som kunde, og din feedback er vigtig for os. Ved at fortælle os, hvad du godt kunne lide ved dit ophold, og hvordan vi kan gøre det bedre, hjælper du os med at give dig og andre gæster en førsteklasses oplevelse fremover. Vi håber, at du kommer tilbage, og vi glæder os til at se dig igen.

Venlig hilsen,
Fotini Metaxopoulou
Receptionen

Anmeldt d. 8. november 2022

Dejligt rent og store værelser værelse, god morgenmad. meget venlig personale
Nem indtjekning Udtjekning på SMS ingen ventetid. Meget god beliggenhed for vandrestier Kløver Ruter Hjertestier og Spor i Landskabet. Skønt sted

Værelsestip: Vi boede på 211 fint for os, fin udsigt over parkeringspladsen
Dato for ophold: november 2022
    • Værelser
Tak, 736nielsh
Tina van der Zee, Gæsteservice/reception hos Hotel Odense, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. november 2022

Kære 736Nielsh,

Tak for din venlige anmeldelse omkring dit ophold hos os.
Vi er glade for at du har nydt dit ophold og håber bedst at du kommer igen.

Signe
Receptionen