Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Odenses bedste indiske mad”

Paprika Indisk Restaurant
nr. 51 af 326 Restauranter i Odense
Køkkener: Indisk
Spisemuligheder: Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Anmeldt 12. august 2021 fra mobile enheder

Absolut det mest velsmagende indiske mad i Odense.
Velafbalanceret god mad og god og høflig betjening. Elsker indisk mad generelt og mit valg er paprika

Dato for besøg: august 2021
Tak, askesoeby
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (90)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 90 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2021

Jeg fik mad til udlevering og spørg om jeg ikke kan få en pose med fordi jeg ikke kunne have maden i hænderne. Får så nægtet at få en pose med selvom jeg tilbød at betale for den, men jeg måtte stadig ikke få en. Så gik jeg ud med flere bakker i hænderne som var brændende varme. Tak for det! -.-

Dato for besøg: juli 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, E3935MUsimonc
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2021 fra mobile enheder

Take away sted hvor man kan spise beskriver efter min mening Paprika godt. Maden er velsmagende, vi ville gerne have haft menuen Indien rundt, men dette var ikke muligt da alle retter ikke var tilgængelig. Det er ikke muligt at få serveret øl og vin til maden kun vand og sodavand.

Dato for besøg: juli 2021
Tak, susanneg961
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2021

Der var ikke en finger at sætte på noget som helst.
Vores mad var lækker og tilpas krydret til vores smag. Der var god og venlig betjening og en hyggelig atmosfære. Et roligt miljø uden stress - lige hvad vi trængte til.
Og som bonus kunne vi få vores rester med hjem

Dato for besøg: juni 2021
Tak, 434tiner
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. januar 2021

vi havde bestilt deres take away menu til nytår med 6 retter og blev bestemt ikke skuffet.
maden var vel tilberedt velsmagende og krydret som man forventer indisk mad.
nu kan vi kun glæde os til de kan åbne så vi kan komme ind og spise hos dem

Dato for besøg: december 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, jan622014
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Paprika Indisk Restaurant, kiggede også på

 

Har du været i Paprika Indisk Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering