Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God og autentisk indisk mad!”

Paprika Indisk Restaurant
nr. 55 af 310 Restauranter i Odense
Køkkener: Indisk
Spisemuligheder: Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Anmeldt 27. januar 2020

Rigtig god mad, veltillavet og smager autentisk indisk! Belysning og indretning er ikke i top, men maden er bestemt det værd! Det var tydeligvis lavet af meget friske råvarer og smagte nylavet. Priserne er meget rimelige og bliver endnu bedre af at man selv må tage vin med! DOG skal nævnes at vand koster 25 kr for 0,25 liter flaske og man må ikke få vandhanevand!!

Dato for besøg: januar 2020
Tak, leamariasilas
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (84)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 84 anmeldelser

Anmeldt 19. januar 2020 fra mobile enheder

Glimrende mad til fornuftige priser. Ikke en særlig indisk indretning bortset fra nogle indiske lamper her og der men rustik og hyggeligt.

Dato for besøg: januar 2020
Tak, bornholm3770
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. december 2019 fra mobile enheder

Super god smag. Takeavay og gode potionsstørrelser.
Lidt kedelig resturant.. men hyggelig og rustik.

Dato for besøg: december 2019
1  Tak, yoganisten
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. maj 2019 fra mobile enheder

Veltilberedt mad. Butter Chicken til den stærke side og der var ikke meget garlic i 'garlic nan'. Samosa og forretten med blomkål var det bedste ved hele måltidet. En mikro flaske vand koster 25 kr, så det bliver hurtigt meget dyrt med den stærke mad. Sød servitrice der dog glemte at vi også havde bestilt mango chutney. Alt i alt ok oplevelse, men der findes gode og væsentligt billigere alternativer i Odense.

Dato for besøg: maj 2019
2  Tak, 391bjarnek
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. marts 2019 fra mobile enheder

Rigtigt hyggelig Indisk restaurant som ligger ind i Odense centrum ikke langt fra banegården. Stedet kan varmt anbefales og har rigtigt god indisk cousin og selve stedet har en hyggelig atmosfære, og stemningen bliver spredt af duften af indisk mad og go toner af indisk musik som køre i baggrunden.
Servicen er fantastisk god og masser af ros til den unge pige fra Ungarn, som servicerede os.

Dato for besøg: marts 2019
334  Tak, Loumse
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Paprika Indisk Restaurant, kiggede også på

 

Har du været i Paprika Indisk Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering